HP t530 W10I6R DG7ER3 , 32GB MLC Flash Memory, 4GB (1x4GB) DDR41866 SODIMM


513,18 €
s DPH

427.65 € bez DPH


Upgradujte svoje cloudové výpočtové prostredie s prvým tenkým klientom od HP navrhnutým pre kanceláriu budúcnosti. Tenký klient HP t530 ponúka elegantný design a potrebný výpočtovný výkon a spoľahlivosť, aby splnil sú...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 2DH79AA#BCM
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Upgradujte svoje cloudové výpočtové prostredie s prvým tenkým klientom od HP navrhnutým pre kanceláriu budúcnosti. Tenký klient HP t530 ponúka elegantný design a potrebný výpočtovný výkon a spoľahlivosť, aby splnil súčasné nároky a rastúce požiadavky budúceho využitia.

Rozšírte svoj pracovný priestor
HP t530 zdvihol latku v konštrukcii tenkých klientov na novú úroveň. Získajte všetky potrebné funkcie v neobyčajne modernom a kompaktnom zariadení a tichým SSD a rôznymi možnosťami nasadenia sa naozaj hodí do každej kancelárie.

Ľahko zvládnete náročné cloudové operácie
Tenký klient s najnovšou technológiou AMD vám pomôže ľahko splniť všetky výpočtový potreby. Potrebujete vykonávať operácie s náročným spracovaním alebo vykresľovať grafiku, budete mať k dispozícii úžasného cloudového pomocníka s vlastnosťami počítača.

Budúcnosť vašej kancelárie
Konečne prichádza tenký klient navrhnutý pre súčasné i budúce potreby. V jeho výbave nechýba flash úložisko, množstvo pamäte a možnosť pripojenia, plus niekoľko portov vrátane USB-C pre podporu starších i nových periférnych zariadení, aby váš prechod do budúcnost prebehol bez problémov.

Tenký klient novej generácie
Zoznámte sa s neuveriteľno dlhou životnosťou, ktorá je postavená okolo dvojjadrového procesora AMD GX-215JJ s taktovacou frekvenciou 1,5 - 2,0 GHz SoC s grafickou kartou Radeon R2E a nekompromisnou SSD konštrukciou bez ventilátora.

Ochrana proti systémovým hrozbám
Zabezpečenie a výkon ruka v ruke s novo navrhnutými operačnými systémami a hardwarom TPM (Trusted Platform Module). Virtualizované cloudové výpočtové prostredie zaisťuje ochranu proti systémovým hrozbám.

Podpora zo všetkých strán
Prirodzená podpora v podobe niekoľkých portov USB, vrátane USB-C, sériových a VGA portov. A s dvomi vystúpmi DisplayPort máte k dispozícii podporu zo všetkých strán.

Buďte v spojení
S integrovaným sieťovým adaptérom GbE a voliteľným adaptérom Wi-Fi s Bluetooth a radom interných alebo extérnych anténnych systémov máte zaistenú konektivitu pre všetky vaše potreby a možnosti nasadenia

Pamäť vyhovujúca vašim potrebám
K dispozícii máte SSD pamäťové úložisko s kapaciou až 512 GB a systémovou pamäť RAM s kapacitou až 16 GB, aby ste mali dostatok výkonu nielen dnes, ale i v budúcnosti.

HEWLETT PACKARD
2DH79AA#BCM
191628417728

Tabuľka dát

Záruka
36 Měsíc(ů)