5
  • 5
    7
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

AKG WMS40MINI Vocal set AKG mikrofón


119,00 €
s DPH

99.17 € bez DPH


Ručný bezdrôtový systém zo série WMS40, ktorý je skutočným "plug'n'play" bezdrôtovým riešením a poskytuje krištáľovo čistý zvuk. Je pripravený na použitie v priebehu jednej sekundy. UHF frekvencia 863,1 MHz, poskytuje optimálne riešenie p...
Dostupnosť: skladom Kód: 04-2-1039
Predpokladaný dátum expedície: 29.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Ručný bezdrôtový systém zo série WMS40, ktorý je skutočným "plug'n'play" bezdrôtovým riešením a poskytuje krištáľovo čistý zvuk. Je pripravený na použitie v priebehu jednej sekundy. UHF frekvencia 863,1 MHz, poskytuje optimálne riešenie pre malé pódiá, kluby, menšie bohoslužby. Systém sa skladá z prijímača SR40 Mini a ručného vysielača HT40 Mini s dynamickou vložkou. Prijímač je vybavený tromi stavovými LED indikujúcimi stav zapnutia/vypnutia, intenzitu prijatého signálu (RF OK) a zvukové orezanie (AF CLIP). Poskytuje ovládač hlasitosti a bezhlučný vypínač pre ochranu pripojených reproduktorov, rovnako ako jeden symetrický výstup cez konektor jack6,3mm. Obalenie obsahuje napájací spínaný zdroj, ktorý pracuje na ľubovoľnom striedavom napätí od 110 do 240VAC a je vybavený adaptérmi pre použitie v EÚ, Veľkej Británii a Spojených štátoch. Ručný vysielač ponúka kardioidnú smerovú charakteristiku, ktorá zaisťuje maximálnu ochranu pred spätnou väzbou, a jedinečnú technológiu HDAP (High Definition Audio Performance), ktorá prináša brilantný zvuk. Má tiež vypínač on/off/mute a pevnú kovovú mriežku na ochranu mikrofónu. Skvelou funkciou vysielača je mimoriadne dlhá životnosť batérie, zaručujúca až 30 hodín prevádzky pri použití jednej AA batérie.
AKG
04-2-1039

Tabuľka dát

Frekv. rozsah
40-20000 Hz
Dosah mikrofónu
20 m
Odstup signál/šum
110 dB