WHD WHD Voice Bridge Bluetooth - náhlavný prepážkový systém


231,00 €
s DPH

192.5 € bez DPH


Elegantný prepážkový systém Voice Bridge Bluetooth pozostáva z jedného mikrofónu a reproduktora na strane zákazníka a náhlavného setu s mikrofónom a slúchadlami na strane obsluhy. Náhlavná časť je spojená s prepážkovým...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 04-6-1008


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Elegantný prepážkový systém Voice Bridge Bluetooth pozostáva z jedného mikrofónu a reproduktora na strane zákazníka a náhlavného setu s mikrofónom a slúchadlami na strane obsluhy. Náhlavná časť je spojená s prepážkovým systémom technológiou Bluetooth. Obsluha sa tak môže voľne pohybovať za pultom a dorozumievať sa so zákazníkom cez slúchadlá.Prepážkový systém je určený na komuníkáciu pri oknom chránených prepážkach. Je vhodný na pošty, banky, zmenárne, železničné a autobusové stanice, informačné centrá atď..Zariadenie má integrované technológie AEC a Noise Reduction, ktoré výrazne pomáhajú k lepšej zrozumiteľnosti reči. Rušia hluk aj šum v pozadí a cez prepážku prenášajú iba reč.Mikrofóny sú optimalizované aj pre hovorenie z väčšej vzdialenosti, nie je potrebné hovoriť veľmi nahlas pre dosiahnutie dobrej zrozumiteľnosti.Automatická detekcia prítomnosti hovoriaceho zabezpečí aktiváciu zariadenia bez potreby stláčanie akéhokoľvek tlačidla. Tento systém tak podlieha vysokým hygienickým štandardom.
WHD
04-6-1008

Tabuľka dát

Celková hmotnosť
2.000 kg