4.38
  • 5
    5
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Xiaomi Mi Mi Ionický sušic vlasov


46,42 €
s DPH

38.68 € bez DPH


Suší rýchlo a zabranuje prílišnej strate vlhkostiRýchly prúd vzduchu, ktorý chráni vlasy vodnými iónmi / Smart Inteligentná regulácia teploty NTC so striedavým horúcim a studeným vzduchom / Magnetická dýza otocná ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 6934177707667


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Suší rýchlo a zabranuje prílišnej strate vlhkosti
Rýchly prúd vzduchu, ktorý chráni vlasy vodnými iónmi / Smart Inteligentná regulácia teploty NTC so striedavým horúcim a studeným vzduchom / Magnetická dýza otocná o 360 °

Sušic vlasov, ktorý zvlhcuje
Vodné ióny prenikajú hlboko do vašich vlasov, aby zabezpecili trvalú ochranu a hladký lesk

Tajomstvo lesklých, zdravých vlasov
Iónová technológia zabranuje vysušovaniu vlasov
Sušic vlasov Mi Ionic je vybavený najmodernejšou technológiou, ktorá súcasne vysušuje a chráni vaše vlasy. Zabudovaná kondenzacná ihla kondenzuje vlhkost vo vzduchu a rozprašuje ju na malé negatívne nabité vodné ióny, ktoré sú emitované z dýzy.
Tieto ióny prenikajú hlboko do vlasov a pokožky hlavy. Znižujú tiež statickú elektrinu, cím zabranujú krepovateniu vlasov a zvyšujú lesk.

Oddelený vodný iónový kanál
Zabranuje strate iónov pôsobením tepla a zaistuje ich efektívne dodanie na väcšie vzdialenosti
Vodné ióny sa vytvárajú oddelene, cím sú izolované od tepla z motora a transportované do najhlbších vrstiev vlasov.

Vysoký objem vzduchu s inteligentnou reguláciou teploty rýchlo sušía zároven chráni vlasy.

Výkonný motor s mimoriadne tichým dizajnom
Rýchly prúd vzduchu na okamžité sušenie
Vysokorýchlostný motor s vysokým krútiacim momentom je vyrobený popredným japonským výrobcom motorov Mabuchi Motor a má 6 listov krídla.
Vytvára prúd vzduchu 1,6 m3 pre rýchle schnutie. Každá cepel je podrobená testu dynamickej rovnováhy, aby sa znížil hluk z motora.

Špickový termostat a tepelná poistka
Mechanizmus ochrany proti prehriatiu
Sušic vlasov má dvojitý ochranný mechanizmus proti prehriatiu.
Napájanie sa automaticky ukoncí, ked regulátor teploty zistí, že teplota prekrocila bezpecnú úroven. Medzitým tepelná poistka preruší napájanie prvku v prípade nadmerných teplôt.

Inteligentná regulácia teploty NTC s funkciou cirkulácie horúceho a studeného vzduchu
Zabranuje poškodeniu vlasov nadmernými teplotami
Zabudovaná riadiaca jednotka teploty NTC automaticky nastavuje prietok horúceho a studeného vzduchu podla okolitej teploty.
Pomáha to chránit vlasy a zabranuje nepohodliu a poškodeniu vlasov spôsobeným nadmernými teplotami. Dve rôzne rýchlosti prúdenia vzduchu, vdaka ktorým si vlasy udržia svoj prirodzený lesk.

360 ° rotacná magnetická dýza zabranuje popáleniu
Cielený štýl
Plne otocná magnetická dýza koncentruje prúdenie vzduchu pre rýchle sušenie a cielený styling. Dvojvrstvový dizajn výrazne znižuje povrchovú teplotu, aby sa zabránilo popáleniu.

Hladká UV povrchová úprava
Odolné voci špine a poškriabaniu
Klasický minimalistický dizajn s bielym potahom, ideálny do kúpelní a toaletných stolov. Dvojvrstvový povlak je odolný proti špine a poškriabaniu a má hladký a hladký povrch.

Kompaktný dizajn
Lahký, ergonomický dizajn zaistuje pohodlné uchopenie aj pri dlhších sedeniach. Vdaka kompaktnej velkosti je možné fén lahko uložit a prepravovat v batožine.
XIAOMI
6934177707667
6934177707667

Tabuľka dát

Typ
Fén
Kategória
Domáce spotrebiče
Smart
Nie