Puzdro Logitech COMBO TOUCH pre iPad (7. GEN), iPad AIR (3. GEN) a iPad PRO 10.5


148,74 €
s DPH

123.95 € bez DPH


Zariadenie:Tablet; Druh príslušenstva:Kryty, púzdra
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 920-009645
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

COMBO TOUCH pre iPad (7. GEN), iPad AIR (3. GEN) a iPad PRO 10.5-palcový
Podsvietený kryt klávesnice s trackpadom a konektorom Smart

Dokonalé puzdro na iPad je konečne tu. Combo Touch je kombinácia presného trackpadu a podsvietenej klávesnice plnej veľkosti pre iPad. Ovládajte iPad návykovými gestami a ľahko upravujte tabuľky, dokumenty a ďalšie položky. Flexibilný dizajn podporuje aj štyri režimy používania pre ešte väčšiu všestrannosť.

VYSOKÁ PRESNOSŤ
Pracujte s presným trackpadom v aplikáciách, ako sú Notes, Pages, Numbers a Keynote. Budete môcť bez námahy zvýrazňovať bunky v tabuľke, kopírovať slová a upravovať e-maily.

PERFEKTNÉ OVLÁDANIE
Zvýšte svoju produktivitu pomocou gest viacerých prstov, ktoré už poznáte a máte radi. Potiahnite prstom, posúvajte sa, prepínajte aplikácie, roztiahnite prsty, ťuknite na položku a podobne.

ROZSVETLENÉ KLOBÚKY
Používate radi iPad v spálni pri stlmenom svetle? My tiež. Z tohto dôvodu je integrovaná klávesnica vybavená podsvietenými klávesmi. Päť nastaviteľných úrovní jasu vám zaručí, že na svoju prácu uvidíte, či už ste v spálni, v lietadle, v stane alebo na inom slabo osvetlenom mieste.

VAŠE PRSTY VĎAKUJÚ
Viac ako 20 rokov inovácií v oblasti písania sa odráža v každej klávesnici Logitech - každý úder klávesy je plynulý, prirodzený a presný. Vychutnajte si hodiny pohodlného písania vďaka veľkým klávesom s ideálnymi rozstupmi a rozloženiu od okraja k okraju, takže vaše ruky sa nebudú musieť tlačiť v úzkych priestoroch. Klávesnice Logitech sú navrhnuté s nožnicovým mechanizmom pod každou klávesou, ktorý zabezpečuje ideálny odraz pri každom stlačení.

ÚPLNÁ ŠKÁLA KLÁVESOVÝCH SKRATIEK PRE SYSTÉM iOS
Rozlúčte sa s hľadaním ikon v rohu obrazovky alebo príkazov v ponukách, aby ste vykonali jednoduchú akciu - Combo Touch obsahuje celú škálu klávesových skratiek

ŠTYRI REŽIMY POUŽITIA
Puzdro Combo Touch je dostatočne flexibilné na akúkoľvek úlohu.

Režim písania: umiestnite klávesnicu do rovnej polohy a vyklopte stojan na písanie poznámok alebo e-mailov.

Režim sledovania: odpojte klávesnicu a odklopte stojan, aby ste mohli sledovať filmy a televízne programy.

Režim kreslenia: úplne vysunutím stojana dosiahneš ideálny uhol na písanie poznámok alebo kreslenie ceruzkou Apple Pencil (1. gen.) alebo Logitech Crayon.

Režim čítania: zasuňte stojan a odpojte klávesnicu, aby ste mohli čítať knihy, články a iné.

Kombinované puzdro Touch a klávesnica samostatne

ZAPOMEŇ NA KLÁVESNICU
Keď skončíš s písaním, odpoj klávesnicu a vychutnaj si krásnu obrazovku iPadu.


FLEXIBILNÝ Stojan
Flexibilný stojan umožňuje 40° náklon, takže vždy nájdete ten správny uhol pre danú úlohu. Pevný mechanický záves zaručuje, že stojan zostane na svojom mieste a nesklopí sa ani pri silnom poklepaní.

DOKONALÝ PRÍSLUŠENSTVO PRE Tvoj iPad
Puzdro Combo Touch bolo navrhnuté tak, aby vyzeralo a pôsobilo ako prirodzený doplnok tvojho iPadu. Keď sa raz dotknete prémiových materiálov a vypočujete si pochvaly od zvedavých priateľov a spolupracovníkov, budete sa čudovať, ako ste sa bez nich mohli zaobísť.

NABÍJANIE A NAPÁJANIE JEDNÝM KLIKNUTÍM
Batérie nie sú súčasťou balenia, pretože ich nikdy nebudete potrebovať. Puzdro Combo Touch sa napája, páruje a dokonca bezpečne prenáša údaje prostredníctvom konektora Smart.

OCHRANA ZADNEJ A PREDNEJ STRANY
Chráňte prednú a zadnú stranu iPadu pred odreninami, škrabancami a rozliatou tekutinou. Ľahké puzdro Combo Touch udrží iPad bezpečne na mieste, chráni jeho rohy a nebráni v pohybe. Tkaná vonkajšia tkanina je mäkká na dotyk.

IDEÁLNA SADA
Puzdro je navrhnuté tak, aby bolo kompatibilné s perami Logitech Crayon a Apple Pencil (1. gen.), takže si môžeš priamo v iPade ručne písať poznámky, čmárať kresby alebo označovať dokumenty. Navyše má integrovaný držiak na uloženie pera, aby ste ho mali vždy po ruke, keď ho potrebujete.

ROZMERY
Výška: 257 mm
Šírka: 195 mm
Hĺbka: 22,55 mm
Hmotnosť: 610 g.

LOGITECH
920-009645

Tabuľka dát

Záruka
2 Rok(ů)
Zariadenie
Tablet
Druh príslušenstva
Kryty, púzdra