Logitech Keyboard G413 TKL SE, Kailh Brown, CZ/SK


87,33 €
s DPH

72.78 € bez DPH


Typ klávesnice:Mechanická; Rozhranie klávesnice:Drôtová USB; Lokalizácia klávesnice:CZ/SK; Výbava klávesnice:Podsvietené tlačidlá
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 920-010446*CZ


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

G413 TKL SE

  • STVORENÁ PRE HRY - Klávesnica G413 TKL SE poskytuje herný výkon - od hmatových mechanických spínačov až po 6 klávesov naraz s funkciou anti-ghosting a klávesy PBT - v optimálne kompaktnom vyhotovení. Vďaka minimalistickému dizajnu bez kľúčov a robustnej konštrukcii z hliníkovej zliatiny je pripravený na súťaženie.
  • KLÁVESNICA - Klávesnica G413 TKL SE má beztlačidlové rozloženie pre vynikajúci výkon. Herné dotykové mechanické spínače poskytujú jemnú odozvu v okamihu aktivácie - ideálne na rozhodovanie v zlomku sekundy pri súťažných hrách a hrách FPS.
  • Klávesy PBT - Odolné klávesy sú kľúčovou súčasťou dlhodobej spoľahlivosti všetkých klávesov. Kryty klávesnice G413 TKL SE sú vyrobené z PBT - najodolnejšieho materiálu na trhu. PBT poskytuje vynikajúcu odolnosť voči teplu a opotrebovaniu pre optimálny herný výkon počas celej životnosti klávesnice.
  • LED OSVETLENIE - Či už sa zúčastňujete súťažného podujatia alebo hráte s priateľmi, je potrebné sa sústrediť. Klávesnica G413 TKL SE je vybavená bielym podsvietením LED, ktoré je premyslene navrhnuté tak, aby zvyšovalo koncentráciu a jasnosť.

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA

obsah balenia Mechanická herná klávesnica G413 TKL SE
Používateľská dokumentácia
požiadavky Port USB 2.0
kompatibilita platforiem Windows 10 alebo novší
macOS X 10.14 alebo novšie
Rozmery (D x Š x V) 355 x 127 x 36,3 mm
Hmotnosť 650 g
Dĺžka kábla 1,8 m
Aktivačná cesta 1,9 mm
Aktivačná sila 50 g
Celková vzdialenosť zdvihu 4,0 mm
Typ pripojenia USB 2.0
Protokol USB USB 2.0
Podsvietenie Áno, biela pre jednotlivé kľúče
Prepínače Hmatová stránka

.

LOGITECH
920-010446*CZ
5099206097971

Tabuľka dát

Záruka
2 Rok(ů)
Lokalizácia klávesnice
CZ/SK
Výbava klávesnice
Podsvietené tlačidlá
Typ klávesnice
Mechanická
Rozhranie klávesnice
Drôtová USB