Logitech Keyboard G815, Mechanical Gaming, Lightsync RGB,Tacticle, CZ


168,74 €
s DPH

140.62 € bez DPH


Typ klávesnice:Mechanická; Rozhranie klávesnice:Drôtová USB; Lokalizácia klávesnice:CZ
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 920-008992*CZ


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Mechanická herná klávesnica G815

NOVÁ VEĽKOSŤ

Pokročilá herná technológia v prepracovanom, ultratenkom dizajne. Plne prispôsobiteľné, s podsvietením LIGHTSYNC RGB a špeciálnymi klávesmi G. Navrhnuté na vysoko výkonné hranie s nízkoprofilovými mechanickými spínačmi GL vo verziách click, tactile alebo linear. Zoznámte sa s myšou G815 a hrajte v novej dimenzii.

  • LIGHTSYNC - INTELIGENTNÉ RGB PODSVIETENIE
  • NÍZKY PROFIL - MECHANICKÉ HERNÉ SPÍNAČE
  • ULTRA SLIM - CELKOVÁ VÝŠKA 22 MM

NEUVERITEĽNE TENKÁ
Klávesnica G815 predstavuje prelomovú technológiu a dizajn s neuveriteľne decentným, neuveriteľne tenkým dizajnom bez kompromisov vo výkone alebo počte funkcií. Odolná, pohodlná a pripravená na intenzívnu hernú akciu - G815 je skutočne novou generáciou herných mechanických klávesníc.

MODERNÝ, NÍZKOPROSFILOVÝ, MECHANICKÝ
Získajte rýchlosť, presnosť a výkon pri polovičnej výške tradičných spínačov. Nízkoprofilové mechanické spínače GL sú prísne testované, aby spĺňali prísne požiadavky na odolnosť, citlivosť a presnosť. Prepínače sú k dispozícii v troch verziách:

  • GL klikateľný - počuteľné kliknutie a hmatová odozva
  • GL tactile - jemný doraz pre jemnú hmatovú odozvu
  • GL linear - dokonale hladký úchop

LIGHTSYNC RGB
Jednotlivé klávesy notebooku G815 si môžete plne prispôsobiť z palety približne 16,8 milióna klávesov. farby. Vytvorte si vlastné animácie alebo si vyberte z prednastavených efektov. Vďaka technológii LIGHTSYNC sa podsvietenie ovláda podľa hier, zvuku alebo obsahu obrazovky - výsledkom je najintenzívnejší zážitok pomocou farebného spektra RGB. Zjednotite si motív, vylepšite svoj herný štýl a rozšírte svoju hernú zostavu o klávesnicu.

DOKONALÉ OVLÁDANIE
Elegantná a sofistikovaná klávesnica G815 poskytuje cielený výkon a efektivitu so všetkými funkciami, ktoré potrebujete na dokonalé ovládanie - napríklad programovateľné klávesy G a integrované profily. Klávesnicu G815 môžete premeniť na riadiace centrum počítača.

PRIPOJENIE USB
Rýchlo a jednoducho pripojte a napájajte ďalšie zariadenia. K portu USB na zadnej strane klávesnice môžete pripojiť špeciálny kábel USB a získať tak plnohodnotný vstup energie a dát. Do vstupu môžete pripojiť zariadenie alebo myš, ktoré sa v okamihu nabije a pripraví na odrazenie nepriateľského útoku.

ŠPECIÁLNE OVLÁDANIE MÉDIÍ
Integrované ovládanie médií máte na dosah ruky. Špeciálne ovládacie prvky umožňujú rýchle nastavenie hlasitosti, prehrávanie/pozastavenie, preskočenie hudby alebo videa a okamžité stlmenie zvuku.

LOGITECH G HUB
Softvér Logitech G HUB poskytuje hráčom jedinečné a jednoduché ovládanie ich zariadení a hier. Prispôsobte si podsvietenie, vytvorte makrá a ďalšie funkcie. Hráči si môžu upraviť nastavenia zariadenia pre jednotlivé hry, pripojiť sa k aplikáciám tretích strán, ako je napr. Discord a OBS alebo si stiahnite a zdieľajte vlastné herné profily s komunitou Logitech G.

TECHNICKÉ PARAMETRE

Typ klávesnice Káblové pripojenie
Dĺžka kábla pre PC 1.8 m
Nízkoprofilové spínače GL Aktivačný zdvih: 1,5 mm
Aktivačná sila: 45 g
Celkový zdvih: 3,0 mm
Integrovaná pamäť: 2 profily podsvietenia
3 makro profily G-kláves
Ďalšie funkcie Podsvietenie LIGHTSYNC RGB, na kláves
5 špeciálnych G-klávesov
Špeciálne ovládanie médií a bezokrajové koliesko hlasitosti
Systémové požiadavky Windows 7 alebo novší
macOS 10.11 alebo novší
2x USB porty (1x klávesnica, 1x USB port)
(voliteľné) Prístup na internet na stiahnutie softvéru Logitech G HUB
Rozmery (D x Š x V) 475 x 1450 x 22 mm
Hmotnosť (bez kábla) 1045 g
Hmotnosť (s káblom) 1145 g
Obsah balenia Mechanická klávesnica G815 LIGHTSYNC RGB
Používateľská dokumentácia
Záruka 2 roky

.

LOGITECH
920-008992*CZ
5099206080812

Tabuľka dát

Záruka
2 Rok(ů)
Lokalizácia klávesnice
CZ
Typ klávesnice
Mechanická
Rozhranie klávesnice
Drôtová USB