4.5
  • 5
    20
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    2

HP 125 Wired Keyboard - Ruská


22,69 €
s DPH

18.91 € bez DPH


Typ klávesnice:Membránová; Rozhranie klávesnice:Drôtová USB; Lokalizácia klávesnice:Ostatné
Dostupnosť: skladom > 7 ks Kód: 266C9AA#ACB
Predpokladaný dátum expedície: 29.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Popremýšľajte, ako často používate klávesnicu. Preto sme sa rozhodli navrhnúť klávesnicu, ktorá sa pohodlne používa, aby ste mohli produktívne pracovať každý deň – a v prípade potreby aj celý deň.

Navrhnuté pre pohodlie
Trojzónová káblová klávesnica HP 125 plnej veľkosti obsahuje nožičky nastaviteľné o 0 až 6 stupňov na pohodlné písanie. Indikátor LED funkcií Caps Lock, Num Lock a Fn Lock vám navyše ľahko pripomenie, keď sú tieto funkcie aktívne.

Vyrobený zodpovedne
Z produktov, ktoré kupujete a používate, by ste mali mať dobrý pocit. Buďte si istí, že táto klávesnica je zodpovedne vyrobená, pričom viac ako 50 % plastov pozostáva z recyklovaných materiálov.

Pripojenie Plug and Play
Pripájanie niektorých periférnych zariadení môže byť zložitá a časovo náročná úloha. Na čo je to dobré? Vďaka jednoduchému pripojeniu USB Plug and Play môžete klávesnicu rýchlo pripojiť a pokračovať v práci.

Jednoduché čistenie
Ak budete používať klávesnicu každý deň, budú sa v nej hromadiť nečistoty a maz. Časom to môže ovplyvniť jej výkon. S touto klávesnicou bude udržiavanie čistoty hračka, pretože bola špeciálne navrhnutá tak, aby odolala každodennému čisteniu pomocou dezinfekčných utierok.

Specifikace

Rozmery výrobku (Š x H x V) 436 × 138 × 20,5 mm
Hmotnosť výrobku 471 g
Lokalizácia Ruská
Čo je v krabici Klávesnica; Stručný inštalačný leták; Záručný list; Oznámenie o produkte

HP INC.
266C9AA#ACB
195161008214

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)
Lokalizácia klávesnice
Ostatné
Typ klávesnice
Membránová
Rozhranie klávesnice
Drôtová USB