4.67
  • 5
    36
  • 4
    9
  • 3
    2
  • 2
    1
  • 1
    0

Logitech MX Mechanical - bezdrôtová podsvietená klávesnica, Tactile, US, grafitová


134,49 €
s DPH

112.07 € bez DPH


CÍŤTE TO. ZVÁŽTE VŠETKO.Precíťte každý okamih svojho tvorivého procesu alebo každý riadok kódu s neodolateľne hmatovou mechanickou klávesnicou MX. Je vybavená nízkoprofilovými mechanickými klávesmi s 3 typmi spínačov pre uspokojivú spät...
Dostupnosť: skladom > 3 ks Kód: 920-010757
Predpokladaný dátum expedície: 29.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
CÍŤTE TO. ZVÁŽTE VŠETKO.
Precíťte každý okamih svojho tvorivého procesu alebo každý riadok kódu s neodolateľne hmatovou mechanickou klávesnicou MX. Je vybavená nízkoprofilovými mechanickými klávesmi s 3 typmi spínačov pre uspokojivú spätnú väzbu pri každom stlačení klávesu, inteligentným podsvietením a funkciou Easy-Switch, ktorá umožňuje pripojiť až 3 zariadenia.
Vyberte si medzi klávesnicou MX Mechanical plnej veľkosti s integrovanou numerickou klávesnicou alebo priestorovo úspornou, minimalistickou klávesnicou MX Mechanical Mini.

MIMORIADNE PLYNULÉ MECHANICKÉ PÍSANIE
Nízkoprofilové mechanické spínače ponúkajú hlboký a povzbudivý pocit pri písaní. Vaše prsty budú ľahko kĺzať po matnom povrchu klávesov - a kryty klávesov s dvoma farbami umožňujú jednoduchú orientáciu prstov a zachovanie sústredenia.

INTELIGENTNÉ PODSVIETENIA. NONSTOP VÝKONNOSŤ.
Podsvietené klávesy sa magickým spôsobom rozsvietia, keď sa vaše ruky priblížia, a ich jas sa automaticky prispôsobí vašim svetelným podmienkam. V aplikácii Logi Options+ si môžete vybrať z celého radu pohlcujúcich efektov podsvietenia.

RÝCHLE NABÍJANIE USB-C
Energia klávesnice MX Mechanical vystačí pri plnom nabití až na 15 dní - alebo až na 10 mesiacov s vypnutým podsvietením. Nabíjajte počas používania pomocou priloženého nabíjacieho kábla USB-C.
LOGITECH
920-010757
5099206103108

Tabuľka dát

Rozhranie
Bezdrôtové Bluetooth
Bezdrôtové USB
Typ
Mechanická
Farba
Čierna
Kategória
Klávesnice
Určenie
Pre desktopy
Lokalizácia
US
Podsvietenie
Áno
Multimediálne klávesy
Áno

Súvisiace produkty 4

Logitech Desk Mat Studio Series - podložka na stôl - šedá

Cena 16,21 €
skladom
PODLOŽKA LOGITECH DESK MAT – ŘADA STUDIOKrásná a pohodlná podložka na stůl s protiskluzovou základnou a provedením odolným proti politíVÁŠ PRACOVNÍ PROSTOR. VYMEZENÝ.Seznamte se s příslušenstvím, které posune váš pracovní pr...

Logitech MX Palm rest - podložka pod zápästie - grafitová

Cena 20,66 €
skladom
Prvotriedna protišmyková podložka na hodiny pohodlného písania.NA POHODLNÉ PÍSANIE.Opierka zápästia MX Palm Rest poskytuje spoľahlivú oporu a má mäkký povrch, ktorý poskytuje celodenné pohodlie. Je to prémiová opierka zápästia, ...