Vivotek PoE 802.3af Extender do 100 m, 1x 10/100 PoE In (max. 95 W), 2x 10/100 PoE out (max. 70 W). Nevyžaduje sa exter


174,88 €
s DPH

145.73 € bez DPH


Typ príslušenstva pre kamery:Ostatné
Dostupnosť: nie je skladom Kód: AP-FXC-0260


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
V inštalačnej praxi sa často stáva, že kamera je buď vo väčšej vzdialenosti od prepínača, ako je povolená vzdialenosť (približne 100 m), alebo si topológia siete vyžaduje použitie viacerých prepínačov. Problematické je aj privedenie klasického napájacieho napätia do všetkých jednotlivých bodov kamery. Okrem toho, najmä vďaka možnosti zálohovania napájania prostredníctvom UPS, je vhodné napájať celý kamerový systém z jedného centrálneho bodu. Všetky tieto požiadavky možno splniť pomocou jedinečného radu extenderov PoE od spoločnosti VIVOTEK. Výhody v skratke Jednoducho povedané, ide o jedno- alebo viacportový PoE switch, napájaný aj na diaľku prostredníctvom PoE Rozšírenie kabeláže nad obvyklých 100 m (až na 300 m) Možnosť sériového zapojenia IP kamier bez potreby ďalších napájacích prvkov (až 7 IP kamier) Zníženie počtu potrebných sieťových a napájacích prvkov Úspora kabeláže Lacnejšia a jednoduchšia inštalácia Kompletné portfólio od jedného výrobcu.
NEUVEDENÉ
AP-FXC-0260
4712123677309

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ príslušenstva pre kamery
Ostatné