Dreame bezdrôtový tyčový vysávač na suché vysávanie R10 PRO


298,26 €
s DPH

248.55 € bez DPH


RUČNÝ VYSÁVAČ R10 PROR10 PRO poskytuje konzistentný a silný sací výkon 120 AW s nezávislým motorom, čo znamená, že sanie je počas čistenia pozoruhodne stabilné.Konštrukcia svetiel kefovej hlavy zvyšuje ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: VTV41B


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

RUČNÝ VYSÁVAČ R10 PRO



R10 PRO poskytuje konzistentný a silný sací výkon 120 AW s nezávislým motorom, čo znamená, že sanie je počas čistenia pozoruhodne stabilné.



Konštrukcia svetiel kefovej hlavy zvyšuje účinnosť čistenia. Rozsvieťte tmavé priestory osvetlením tmavých priestorov a tmavých kútov s jasnými LED diódami, ktoré vyčistia nečistoty a prach, ktoré vám bežne unikajú.



Jasné LED diódy odhaľujú skryté nečistoty a prach v inak neprístupných miestach, napríklad za nábytkom av tmavých štrbinách.



Kefa pre viac povrchov štetinami v tvare V využíva jedinečný dizajn predného otvoru na odstránenie vlasov, nečistôt a iných nečistôt z prakticky akejkoľvek podlahy, zatiaľ čo hrebeňové zuby rozčesávajú vlasy, aby bolo čistenie jednoduché a pohodlné.



Inovatívny dizajn predného otvoru kefy v tvare V pomáha povysávať veľké nečistoty a častice na kobercoch.



Viacplošná kefa štetinami v tvare V umožňuje čistenie vlasov ako mráz a sústredí vlasy smerom k hrebeňovému tvaru zubov.



Hrebenovité zuby pomáhajú rozčesávať vlasy a umožňujú, aby nazbierané vlasy presunuli priamo do nádobky na prach, takže čistenie je jednoduché a rýchle.



Širší rozsah pohybu je možné dosiahnuť jednoduchým použitím kombinovaného nástroja. Vysunutie kefy vám umožní čistiť klávesnice do väčšej hĺbky, zatiaľ čo jej zasunutie vám umožní vyčistiť tesné miesta, ako je zadná časť knižnice.



Pokročilý päťvrstvový filtračný systém zachytáva jemný prach a častice a udržuje ich ďaleko od vzduchu s účinnosťou filtrácie až 99,9 %.



Pokročilý viackužeľový zberač prachu filtruje prach zo vzduchu a zaisťuje, že prach dostane do prachovej nádobky, kde ho možno vysypať stlačením tlačidla.



































Product



R10 Pro



Rated Power



425W



Runtime



65min



Suction Power



150AW



Motor Spinning Speed



120



Battery Package



7*3,000mAh



Dustbin Volume



0.6L






 


DREAME
VTV41B
6973734685543

Tabuľka dát

Typ
Akumulátorové
Farba
Šedá
Kategória
Vysávače
Určenie
Pre domácnost
Typ vysávača
Tyčový
Druh
Vysávače
Smart
Áno