4.86
  • 5
    19
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Apple Watch Series 9 GPS 41mm (PRODUCT)RED Aluminium Case with (PRODUCT)RED Sport Band - M/L


399,53 €
s DPH

332.94 € bez DPH


Apple Watch Series 9. Inteligentejšie. Jasnejšie. Mocnejšie. Apple Watch Series 9 vám pomôžu zostať v spojení, aktívni, zdraví a v bezpečí. Obsahuje dvojité klepnutie, čarovný spôsob interakcie s Apple Watch, ešte jasnejší displej a funkciu...
Dostupnosť: skladom Kód: MRXH3QC/A
Predpokladaný dátum expedície: 29.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Apple Watch Series 9. Inteligentejšie. Jasnejšie. Mocnejšie. Apple Watch Series 9 vám pomôžu zostať v spojení, aktívni, zdraví a v bezpečí. Obsahuje dvojité klepnutie, čarovný spôsob interakcie s Apple Watch, ešte jasnejší displej a funkciu Precision Finding pre iPhone.


PREČO APPLE WATCH SÉRIA 9 - Váš nevyhnutný spoločník pre zdravý život je teraz ešte viac
mocný. Čip S9 umožňuje mimoriadne jasný displej a magický nový spôsob rýchlej a jednoduchej interakcie s hodinkami Apple Watch bez toho, aby ste sa dotkli obrazovky. Pokročilé funkcie zdravia, bezpečnosti a aktivity poskytujú výkonný prehľad a pomoc, keď ju potrebujete. A prepracované aplikácie vo watchOS vám poskytnú viac informácií na prvý pohľad.

UHLÍKOVO NEUTRÁLNE - hliníkové hodinky Apple Watch Series 9 spárované s najnovšou Sport Loop sú uhlíkovo neutrálne.

POKROČILÉ ZDRAVOTNÉ FUNKCIE- Sledujte kyslík v krvi. Vykonajte EKG kedykoľvek. Pozrite sa, koľko času ste strávili v REM, Core alebo Deep spánku s fázami spánku. Snímanie teploty poskytuje pohľad na celkovú pohodu. A všimnite si svoj stav mysle, aby ste pomohli vybudovať emocionálne povedomie a odolnosť.

VÝKONNÝ FITNESS PARTNER - aplikácia Workout vám ponúka množstvo spôsobov, ako trénovať navyše pokročilé metriky pre viac informácií o vašom tréningovom výkone.

NOVATÍVNE BEZPEČNOSTNÉ FUNKCIE - Detekcia pádu a detekcia havárie vás môžu spojiť pohotovostné služby v prípade tvrdého pádu alebo ťažkej autonehody. A núdzové SOS vám umožní privolať pomoc stlačením tlačidla.

JEDNODUCHÉ KOMPATIBILNÉ - funguje bez problémov s vašimi zariadeniami a službami Apple. Automaticky odomknite svoj Mac. Získajte približnú vzdialenosť a smer k vášmu iPhone pomocou funkcie Precision Finding na podporovaných modeloch iPhone. Plaťte pomocou Apple Pay. Apple Watch Series 9 vyžadujú iPhone XS alebo novší s iOS 17 alebo novším.

JEDNODUCHÉ PRISPÔSOBENIE - Vďaka remienkom na hodinky v rôznych štýloch, materiáloch a farbách, ako aj štýlovým a funkčným ciferníkom s komplikáciami prispôsobenými vašim záujmom, si môžete hodinky zmeniť tak, aby zodpovedali vašej nálade alebo momentu.

NEUVERITEĽNÁ TRVANLIVOSŤ - Húževnatejšie ako húževnaté. Je odolný proti prasknutiu, odolný proti prachu s certifikáciou IP6X a vodeodolný do 50 m.

ZOSTAŇTE V PRIPOJENÍ - Pošlite textovú správu, prijmite hovor, počúvajte hudbu a podcasty a dostávajte upozornenia na cestách. Apple Watch Series 9 (GPS) spolupracujú s vaším iPhone alebo Wi-Fi, aby ste zostali v spojení.
APPLE
MRXH3QC/A
195949033087

Tabuľka dát

Farba
Červená
Prevedenie
Hliník
Kategória
Apple Watch
Model
Series 9
Pripojenie
GPS
Veľkosť
41 mm
iStores - banner z vetvy
Ano

Súvisiace produkty 20

Apple 20W USB-C Power Adapter

Cena 25,60 €
skladom
Výkonný 20W USB-C napájací adaptér Apple slúži k rýchlemu a účinnému nabíjaniu iPhone a iPad doma, v kancelárii aj na cestách. Je síce kompatibilný s akýmkoľvek USB-C zariadením, ale pre optimálny výkon nabíjania ho Apple odporúča používať ...

35W Dual USB-C Port Power Adapter

Cena 60,06 €
skladom
S 35W napájacím adaptérom s duálnym USB-C portom môžete nabíjať dve zariadenia súčasne doma, v kancelárii alebo na cestách. Apple ho odporúča používať s MacBookom Air. Môžete ho použiť aj s iPhone, iPad, Apple Watch a AirPods.S...

Apple AirPods (3. generácie) s MagSafe nabíjacím puzdrom

Cena 192,46 €
skladom
Úplne nový dizajn- AirPods 3. generácie sú ľahké a ponúkajú nový tvar slúchdiel. Sedia v správnom uhle, aby poskytovali pohodlie a lepšie smerovali zvuk do ucha. Stonka je o 33 percent kratšia ako pri AirPods (2. generác...

Apple MagSafe Duo Charger, nabíječka

Cena 133,08 €
skladom
Apple MagSafe DuoPraktická bezdrátová nabíječka s jednoduchým designem nabízí dvě nabíjecí plochy. Nabíječka je kompatibilní se zařízeními, které podporují standard bezdrátového připojení Qi...

Apple Watch S9 Cell/41mm/Starlight/Sport Band/Starlight/-M/L

Cena 586,73 €
skladom
Apple Watch Series 9 • GPS + Cellular • 41mm pouzdro z hvězdně bílého hliníku • Hvězdně bílý sportovní řemínek – M/L Displej: *Stále zapnutý LTPO OLED Retina displej *Displej od okraje k okraji Čip: *SiP S9 s 64bito...