Approach S20, Black


211,07 €
s DPH

175.89 € bez DPH


Štýlový na zápästí, výkonný na ihrisku! Tenké a ľahké hodinky sú kombináciou el...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759153472
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Štýlový na zápästí, výkonný na ihrisku!

Approach S20

Tenké a ľahké hodinky sú kombináciou elegantných hodín na každodenné nosenie a golfových hodín s GPS, s displejom s vysokým rozlíšením, monitorom aktivity a smart notifikáciami. Drží krok s vaším aktívnym životným štýlom a po pripojení k smartfónu sa na displeji zobrazia prichádzajúce hovory, sms a e-maily.

Pri hre zaznamenávajú a zobrazujú presné vzdialenosti na začiatok, stred a koniec greenu, prekážky, zalomenia a náhľad na green na viac ako 40 000 predinštalovaných ihriskách s automatickou aktualizáciou máp. Nová funkcia Garmin Autoshot round analyzer meria vzdialenosti rán a nahráva každú pozíciu rany počas approachu pre detailnú analýzu hry na Garmin Connect.

GARMIN
753759153472