Garmin Forerunner 645 Music Rose Gold


359,16 €
s DPH

299.3 € bez DPH


Nové prevedenie elitného modelu športových GPS hodiniek, ktorý je urcený predovšetkým pre bežcov, vhodný aj na bežné nosenie s praktickými rozšíreniami. Nová generácia zo série ultralahkých športových hodiniek 42,5g, po...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-01863-33
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Nové prevedenie elitného modelu športových GPS hodiniek, ktorý je urcený predovšetkým pre bežcov, vhodný aj na bežné nosenie s praktickými rozšíreniami. Nová generácia zo série ultralahkých športových hodiniek 42,5g, poskytuje pokrocilú funkcionalitu hlavne pre bežecký tréning. Po pripojení pulzomera HRM-Run™ alebo Running Dynamics Pod zabezpecí zobrazenie revolucnej analýzy metriky behu - Running Dynamics (Doba kontaktu so zemou, Vertikálna oscilácia, Kadencia behu) + pokrocilej metriky behu Advanced Running Dynamics ,ktorá prináša dalšie komplexné merania - dlžka kroku, rovnováha doby kontaktu so zemou - L/P noha a vertikálny pomer.

Pokrocilá funkcionalita je dalej doplnená o fyziologické merania pre monitorovanie efektivity vášho tréningového plánu. Forerunner 645 a funkcia Trainning Status Vám pomôže monitorovat zataženie pocas tréningu a následne odporucí dobu zotavenia, tak aby ste sa lepšie pripravili na pretek resp. dalšiu tréningovú jednotku. Forerunner 645 je pripravený poskytnút všetkým bežcom detailnú analýzu trasy, techniky behu a dokáže odhadnút Váš reálny potenciál s cielom napomáhat pri dosahovaní stanovených výkonnostných cielov.
GARMIN
010-01863-33
753759211745

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Zariadenie
Hodinky
Funkcie
Budík
GPS
Krokmer
Meranie tepu
Meranie vzdialenosti
Nabíjací
Prepojenie s mobilom
Vodeodolné
Výpočet spálených kalórií