Tlačiareň G&G PP023 Photo Printer ZINK®


95,17 €
s DPH

79.31 € bez DPH


S touto kompaktnou fotografickou tlačiarňou (85 x 118 x 20 mm) môžete vytlačiť malé fotografické nálepky cez Bluetooth a smartphone (Android od 5.0 alebo iPhone od iOS 9.0). Je to skvelá zábava pre malých aj veľkých. Papier má technológ...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: GG-PP023


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
S touto kompaktnou fotografickou tlačiarňou (85 x 118 x 20 mm) môžete vytlačiť malé fotografické nálepky cez Bluetooth a smartphone (Android od 5.0 alebo iPhone od iOS 9.0).
Je to skvelá zábava pre malých aj veľkých. Papier má technológiu ZINK® (Zero -Ink) - to znamená, že nepotrebujete žiadny atrament.
Farby sú už skryté v papieri a teplom sa uvoľňujú na správnych miestach. Tlačiareň obsahuje nabíjateľnú batériu s kapacitou 550 mAh.

Súčasťou sú zábavné filtre - Aplikácia pre Android alebo iOS rozpoznáva tváre a môže k nim pridávať filtre.
AR fotografie - Ak naskenujete fotografiu, skrytý obsah môžete otvoriť pomocou smartfónu. Môžete to ľahko naprogramovať sami pomocou aplikácie G&G Photo.
Certifikácia Mfi -Tlačiareň je certifikovaná pre iPhone / iPad. Aplikáciu G&G Photo je možné nainštalovať prostredníctvom obchodu Apple Appstore. Používatelia systému Android si môžu aplikáciu stiahnuť z Obchodu Google Play.

Obsah balenia:
Fotografická tlačiareň G&G GG-PP023
5 listov samolepiaceho fotografického papiera ZINK®
USB nabíjací kábel (Typ C)
Návod

Výška v mm: 20
Šírka v mm: 85
Dĺžka v mm: 118
Kapacita v mAh: 550
Samolepiace: áno
Nabíjateľná (batéria): Áno
Farebná tlač: áno
G&G
GG-PP023