HP Solenoid Lock and Hood (TWR) Sensor


32,23 €
s DPH

26.86 € bez DPH


Prehľad Senzor krytu a zámok dvierok skrine pomáhajú chrániť počítač proti neoprávnenému vniknutiu alebo odcudzeniu. Integrovaný softvér upozorňuje správcu na manipuláciu alebo odobratie a umožňuje aktiváciu a d...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: E0X96AA
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Prehľad

Senzor krytu a zámok dvierok skrine pomáhajú chrániť počítač proti neoprávnenému vniknutiu alebo odcudzeniu. Integrovaný softvér upozorňuje správcu na manipuláciu alebo odobratie a umožňuje aktiváciu a deaktiváciu zámku pomocou softvéru cez centrálne alebo vzdialené umiestnenie.

Funkcia

Zámok krytu hardvéru chráni proti krádeži a zamedzuje prístupu dovnútra šasi. Integrovaný softvér môžete spravovať centrálne alebo vzdialene a môžete dostávať upozornenia na možné narušenie alebo odstránenie skrine. Solenoidový zámok a senzor krytu (TWR) HP (E0X96AA) sú kompatibilné s počítačmi HP ProDesk 600 G1 TWR, HP EliteDesk 800 G1 TWR

HEWLETT PACKARD
E0X96AA
887758430255

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)