Xiaomi VIOMI SE, robotický vysavač


297,60 €
s DPH

248 € bez DPH


Inteligentný robotický vysávač s funkciou mopovania vo vzore Y. Presná LDS laserová navigácia vynikajúco zmapuje terén a vytvorí mapu priestoru. Batéria s kapacitou 3200mAh zabezpečí prevádzku na 60-130 minút. Na 1 nabitie do...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: V-RVCLM21A
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Inteligentný robotický vysávač s funkciou mopovania vo vzore Y. Presná LDS laserová navigácia vynikajúco zmapuje terén a vytvorí mapu priestoru. Batéria s kapacitou 3200mAh zabezpečí prevádzku na 60-130 minút. Na 1 nabitie dokáže vyčistiť plochu do veľkosti 180m2. Elektronické dávkovanie vody pre mop nastaviteľné v aplikácii. Mopovanie vo vzore Y pre hĺbkové čistenie podlahy. Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Mi Home.
LDS navigácia,vysávanie,mopovanie vo vzore Y,prevádzka do 130min,sací výkon 2100pa,prekonanie prekážky do 2cm,hlučnosť 75db,nádoba na prach 300ml,nádoba na vodu 190ml,výber miestnosti,nastavenie intenzity vysávania,elektronické dávkovanie vody
VIOMI
V-RVCLM21A
6923185617334

Tabuľka dát

Typ
Elektrické
Farba
Čierna
Kategória
Vysávače
Určenie
Pre domácnost
Typ vysávača
Robotický
Druh
Vysávače
Smart
Áno