4.69
  • 5
    29
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Logitech G X52 H.O.T.A.S. - simulačný ovládač s plynom a ovládacou pákou


133,76 €
s DPH

111.47 € bez DPH


REALISTICKÉ LIETANIE NA DOSAH RUKY.Ovládač X52 umožňuje presné ovládanie letových simulátorov pomocou multifunkčného LCD displeja pre jednoduchý prístup k ohromujúcim 105 programovateľným príkazom. Koordinujte svoj letový plán pomocou f...
Dostupnosť: skladom > 2 ks Kód: 945-000006
Predpokladaný dátum expedície: 29.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
REALISTICKÉ LIETANIE NA DOSAH RUKY.
Ovládač X52 umožňuje presné ovládanie letových simulátorov pomocou multifunkčného LCD displeja pre jednoduchý prístup k ohromujúcim 105 programovateľným príkazom. Koordinujte svoj letový plán pomocou funkcie hodín a stopiek. Lietajte na dlhé vzdialenosti pohodlne vďaka nastaviteľnej rukoväti, ktorá sa prispôsobí rôznym veľkostiam rúk.

PRIPRAVENÉ PRE MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR
Vydajte sa na oblohu a vychutnajte si radosť z lietania na maximum v novej generácii Microsoft Flight Simulator s letovým vybavením Logitech G. Precestujte svet v úžasných detailoch s viac ako 37 000 letiskami, 2 miliónmi miest, 1,5 miliardami budov, skutočnými horami, cestami, stromami, riekami, zvieratami, dopravou a ďalšími. Vyskúšajte si svoje pilotné schopnosti v náročných podmienkach, ako je napríklad nočné lietanie, simulácia počasia v reálnom čase a realistické počasie v dynamickom a živom svete.

Toto zariadenie je plne kompatibilné s technológiou plug-and-play. Nie je potrebné načítavať ovládače ani inštalovať ďalší softvér
LOGITECH
945-000006
5099206069923

Tabuľka dát

Kategória
Herné ovládače

Súvisiace produkty 1