Skartovač EBA 0101 - Pevný disk


2 371,44 €
s DPH

1976.2 € bez DPH


Skartovaný materiál:Diskety
Dostupnosť: nie je skladom Kód: repebas0101
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
EBA 0101 HDP je výkonné zariadenie na fyzické ničenie pevných diskov. K poškodeniu disku dochádza vtedy, keď je disk úplne prevŕtaný, čím sa údaje uložené na disku stanú nedostupnými. Vŕtanie cez disk poškodí mechanické časti disku aj základnú dosku. Tento spôsob degradácie pevného disku zodpovedá bezpečnostnej úrovni H3 podľa normy DIN 66399. Skartovač EBA 0101 HDP je vhodný na ničenie pevných diskov 3.5" alebo 2.5". Nastaviteľný podávací žľab je vyrobený z vysokokvalitnej ocele, aby bolo možné ľahko nastaviť požadovanú veľkosť podávacieho žľabu (3.5" alebo 2.5") sa určuje pomocou praktickej posuvnej páky. Podávací žľab je tiež vybavený priehľadnou bezpečnostnou západkou z nerozbitného plastu. Samotná pečiatka je vyrobená z kalenej poniklovanej ocele. Podávací žľab je počas drvenia osvetlený integrovanými LED diódami. Po skončení skartovania možno jednoducho otvoriť spodnú časť podávacieho žľabu a znehodnotený disk vysypať do praktického plastového koša umiestneného vo vnútri skartovacej skrine. Vysokokvalitná drevená skartovacia skriňa s odolným kovaním a kolieskami. Na zvýšenie komfortu obsluhy je drvič vybavený balíkom bezpečnostných a ochranných prvkov SPS: bezpečnostný, elektronicky ovládaný, sklopný bezpečnostný uzáver podávacieho žľabu multifunkčný spínač "EASY-SWITCH" s prehľadným menu a farebnou svetelnou indikáciou prevádzky automatický spätný chod v prípade zablokovania automatický STOP po ukončení drvenia senzor pre automatické vypnutie drviča po naplnení odpadového koša elektronická kontrola zatvárania dvierok skrinky drviča tichý a výkonný, jednofázový motor určený na nepretržité drvenie robustný dvojitý pohon s plne uzavretým prevodovým mechanizmom kryt formát drvených kotúčov : 3.5" alebo 2.5" Čas skartovacieho cyklu cca : 15 s Rozmery (VxŠxH) : 850×495×470 mm Výkon motora : 640 W Napájanie : 230 V/50 Hz Hmotnosť : 63 kg Vyrobené v Nemecku.
EBA
repebas0101
4018351114624

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Skartovaný materiál
Diskety