4.67
  • 5
    8
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Myš Logitech M105, modrá


19,62 €
s DPH

16.35 € bez DPH


Rozhranie myši:Drôtová USB; Druh myši:Optická; Počet tlačidiel myši:3 tlačidlová, S kolesom
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 910-003114


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Kompaktná myš Logitech Mouse M105 je zaujímavá drôtová myš za prijateľnú cenu. Štíhly, symetrický dizajn dodáva myši eleganciu a umožňuje jej použitie v biznis segmente. Samozrejme, nechýba jej ani ergonomický dizajn, ktorý je obmedzený len menšou konštrukciou kvôli cestovnému zameraniu myši. Myš Logitech M105 je drôtová verzia tejto periférie s optickým snímaním pohybu. Vďaka pokročilému optickému snímaniu si môžete vychutnať plynulé a presné ovládanie kurzora a jednoduchý výber textu. Vaša ruka, ktorá spočíva na jej tvarovanom povrchu, sa pri používaní tejto myši cíti oveľa pohodlnejšie ako pri používaní touchpadu. Ovládanie myši zahŕňa okrem povinnej dvojice tlačidiel aj rolovacie koliesko, ktoré slúži aj ako tretie tlačidlo. Vďaka konštrukcii plug-and-play stačí myš zapojiť do portu USB a je pripravená na používanie. Nie je potrebný žiadny softvér ani batérie. Budete sa môcť spoľahnúť na vysokú kvalitu a spoľahlivosť, vďaka ktorým sa spoločnosť Logitech stala popredným svetovým výrobcom myší. Jednoduchosť Plug and Play - Spoľahlivosť Logitech s trojročnou zárukou - Pokročilé optické snímanie - Pohodlný, tvarovaný tvar Myš Logitech M105. Je to skvelá farebná drôtová myš za rozumnú cenu. Vďaka konštrukcii plug-and-play stačí myš zapojiť do portu USB a je pripravená na používanie. Nie je potrebný žiadny softvér ani batérie. Budete sa môcť spoľahnúť na vysokú kvalitu a spoľahlivosť, vďaka ktorým sa spoločnosť Logitech stala popredným svetovým výrobcom myší. Navyše získate trojročnú záruku. Vďaka pokročilému optickému snímaniu si môžete vychutnať plynulé a presné ovládanie kurzora a jednoduchý výber textu. Vaša ruka, ktorá spočíva na jej tvarovanom povrchu, sa pri používaní tejto myši cíti oveľa pohodlnejšie ako pri používaní touchpadu. Obsah balenia - myš - používateľská dokumentácia - trojročná záruka a plná podpora produktu Minimálne systémové požiadavky - Windows Vista a Windows 7 - Mac OS X 10.5 alebo novší - Linux Kernel 2.6+ - Port USB.
LOGITECH
910-003114
5099206035768

Tabuľka dát

Záruka
2 Rok(ů)
Rozhranie myši
Drôtová USB
Druh myši
Optická
Počet tlačidiel myši
3 tlačidlová
S kolesom