4.76
  • 5
    28
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Microsoft Sculpt Ergonomická myš Win7/8 čierna


52,94 €
s DPH

44.12 € bez DPH


Rozhranie myši:Bezdrôtová Wi-Fi; Druh myši:Optická; Počet tlačidiel myši:S kolesom
Dostupnosť: nie je skladom Kód: L6V-00005


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Bezdrôtová myš Sculpt Ergonomic Mouse je navrhnutá tak, aby maximalizovala pohodlie ruky a zápästia a zabezpečila celodenný komfort. Štvorsmerné rolovacie koliesko uľahčuje pohyb do strán bez potreby klávesnice. Vhodné napríklad pre tablety a iné zariadenia, ktoré vyžadujú pohyb do strán. Tlačidlo späť urýchľuje navigáciu. A pre čo najjednoduchší prístup k úvodnej obrazovke systému Windows 8 je tu tlačidlo Windows. Technológia BlueTrack zabezpečuje funkčnosť myši prakticky na akomkoľvek povrchu vrátane dreva, kože alebo koberca. Spolu s kompaktnými rozmermi, dlhou výdržou batérie a jednoduchou výmenou batérie je táto myš ideálnym spoločníkom najmä na cestách. Priemerný človek dnes strávi na počítači približne šesť hodín denne. Správny tvar myši je preto dôležitý na predchádzanie chronickému preťaženiu zápästia a iným problémom, ako je napríklad syndróm karpálneho tunela. Myš Sculpt Ergonomic Mouse preto pomáha vytvárať prirodzenú oporu pre ruku a zápästie. Parametre a špecifikácie: Systém skenovania: Snímač: Microsoft BlueTrack Rozlíšenie: 1000 ppi Frekvencia skenovania: 2400 snímok za sekundu. Rýchlosť sledovania: 30 palcov za sekundu. (762 mm/s.) Podporované OS: Microsoft Windows 8, Windows RT a Windows 7 Napájanie: 2x alkalické batérie AA (sú súčasťou balenia).
MICROSOFT
L6V-00005
885370599619

Tabuľka dát

Záruka
36 Měsíc(ů)
Rozhranie myši
Bezdrôtová Wi-Fi
Druh myši
Optická
Počet tlačidiel myši
S kolesom