iPhone 12 Pro Max 256GB Gold*Používaný*


959,40 €
s DPH

799.5 € bez DPH


Používané zariadenie vo výbornom stave s minimálnymi známkami opotrebenia s originálnym príslušenstvom v originálnom balení. Na používané zariadenie poskytujeme záruku 12 mesiacov.Phone 12 Pro Max. 5G na sťahovanie o...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: MGDE3CN/A
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Používané zariadenie vo výbornom stave s minimálnymi známkami opotrebenia s originálnym príslušenstvom v originálnom balení. Na používané zariadenie poskytujeme záruku 12 mesiacov.

Phone 12 Pro Max. 5G na sťahovanie obrovských súborov na cestách a streamovanie HDR videa. Väčší 6,7-palcový Super Retina XDR displej. Ceramic Shield s 4x väčšou odolnosťou pri páde. Najlepšia profesionálna fotosústava na iPhone, čo robí neuveriteľné fotky pri slabom svetle a má 5x rozsah optického zoomu. Nahrávanie, úpravy a prehrávanie videa v kinematografickej kvalite Dolby Vision. Portréty v nočnom režime a dokonalejšie zážitky v rozšírenej realite vďaka LiDAR skeneru. Výkonný čip A14 Bionic. A nové pricvakávacie doplnky MagSafe pre rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie. Pre nekonečne senzačné možnosti.

Hlavné vlastnosti

- 6,7-palcový Super Retina XDR displej
- Ceramic Shield, pevnejšie než akékoľvek sklo na smartfóne
- 5G pre superrýchle sťahovanie a streamovanie vo vysokej kvalite
- A14 Bionic, najrýchlejší čip v smartfóne
- Profesionálna 12MP fotosústava (ultraširokouhlý fotoaparát, širokouhlý fotoaparát a fotoaparát s teleobjektívom) s päťnásobným rozsahom optického zoomu, nočným režimom, Deep Fusion, Smart HDR 3, Apple ProRAW a nahrávaním 4K HDR videa v Dolby Vision - LiDAR skener pre lepšie zážitky v AR a portréty v nočnom režime
- 12MP predný fotoaparát TrueDepth s nočným režimom a nahrávaním 4K HDR videa v Dolby Vision
- Špičková vodeodolnosť IP68
- Pricvakávacie doplnky MagSafe pre rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie
- iOS14 - novo navrhnuté widgety na ploche, úplne nová Knižnica aplikácií, klipy aplikácií a ďalšie
APPLE
MGDE3CN/A

Tabuľka dát

Operačný systém
iOS
Farba
Zlatá
Kategória
Apple iPhone
Model
iPhone 12 Pro Max
Kapacita disku
256 GB