4.92
  • 5
    34
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Microsoft Wired Desktop 600, CZ/SK, USB, Black


20,25 €
s DPH

16.88 € bez DPH


Stredisko médiíŠtyri klávesové skratky umožňujú ovládať najčastejšie aktivity súvisiace s médiami (prehrávanie alebo pozastavenie, zvýšenie hlasitosti, zníženie hlasitosti a stlmenie). Klávesy tiché na dotyk. Tiché a citlivé klávesy...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ANB-00020


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Stredisko médií

Štyri klávesové skratky umožňujú ovládať najčastejšie aktivity súvisiace s médiami (prehrávanie alebo pozastavenie, zvýšenie hlasitosti, zníženie hlasitosti a stlmenie). Klávesy tiché na dotyk. Tiché a citlivé klávesy s nízkym profilom.

Klávesová skratka kalkulačky. Stlačením jediného tlačidla môžete získať rýchly prístup ku kalkulačke. Dizajn odolný proti poliatiu. Vychutnajte si nápoj aj počas práce – táto klávesnica je navrhnutá tak, aby odolala náhodnému poliatiu.

Kláves domovskej obrazovky systému Windows. Jednoduchým stlačením klávesu domovskej obrazovky systému Windows zobrazíte aplikácie a domovskú obrazovku.

Plug and play
Nevyžaduje sa žiaden softvér. Klávesnicu stačí pripojiť k počítaču a môžete začať pracovať.

Rozmery
Dĺžka: 17.9" / 456mm
Šírka: 6.28" / 160mm

Device stage
Rýchlo a jednoducho používajte bežné úlohy týkajúce sa informácií o produkte, registrácie, nastavenia a ďalších funkcií obľúbených zariadení, ako sú mobilné telefóny, fotoaparáty, tlačiarne, myši, klávesnice a webové kamery.
MICROSOFT
ANB-00020

Tabuľka dát

Rozhranie
Drôtové USB
Kategória
Klávesnice
Lokalizácia
SK/CZ