4.4
  • 5
    6
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Eve MOTION


16,50 €
s DPH

13.75 € bez DPH


Eve Motion pokrýva prakticky akéhokoľvek priestor, vďaka pasívnyemu infračervenmu senzoru so širokým 120 stupňovým zornom poli a dosah až 9 m / 30 ft. A zatiaľ čo nastaviteľná citlivosť umožňuje rýchle dolade...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 1EM109901000
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.


Eve Motion pokrýva prakticky akéhokoľvek priestor, vďaka pasívnyemu infračervenmu senzoru so širokým 120 stupňovým zornom poli a dosah až 9 m / 30 ft.
A zatiaľ čo nastaviteľná citlivosť umožňuje rýchle doladenie pre individuálny výkon, IPX 3 odolnosť proti vode zaručuje praktické využitie vo vonkajšom prostredí.

Pravidlo svoj domov.

Vytvorenie výkonneho pravidla s podmienkami ovládať svoje príslušenstvo HomeKit na dialku. Automaticky aktivovať "Som doma" scénu, keď vy alebo člen rodiny zrolovať po príjazdovej ceste, ale len po západe slnka.
Alebo aktivovať ventilátor pri zadaní vášej obývacej izby, ale iba v prípade, čidlo klímy zaznamenal určitej teplotu. S Eve Motion, aby vaše príslušenstvo mohlo fungovať v súlade so svojim životným štýlom.

Easy Setup

Eve Motion sa pripája priamo do vášho iPhone, iPad alebo iPod touch pomocou Bluetooth technológie s nízkou energiou, a to bez nutnosti rozbočovača, brány, mostu, alebo zložitej konfigurácie WiFi.


S Apple TV doma, Eve Motion detekuje prítomnosť a vyzve svoje príslušenstvo HomeKit aby bolo aktívne, aj keď ste preč.


Vysoká ochrana

HomeKit technológia zaručuje, že všetka komunikácia medzi Eve Motion a vášho iPhonu je úplne šifrovaná, takže si môžete byť istí, že vaše osobné dáta sú v bezpečí.
ELGATO
1EM109901000
4260195390980

Tabuľka dát

Typ
Senzor
Farba
Biela
Kategória
Senzory a detektory
Typ detekcie
Pohybu
Spolupráca s
Apple HomeKit
Piktogram
Apple Homekit