Pevný inteligentný sledovač Smile Pro Duo Pack, čierna + biela


28,76 €
s DPH

23.96 € bez DPH


Zariadenie:Mobil; Druh príslušenstva:Ostatné príslušenstvo
Dostupnosť: nie je skladom Kód: FIXSM-SMP-BKWH
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Bez nadpisu obr. 1608479a

Sledovač Bluetooth FIXED Smile PRO sleduje všetko, na čom vám záleží. Ide o vylepšenú verziu obľúbeného nástroja FIXED Smile Motion tracker, ktorá ponúka množstvo nových funkcií a vylepšení. Je to skvelá pomoc pre všetkých, ktorí zažívajú infarkt, keď nemôžu nájsť svoje kľúče, peňaženku alebo iné dôležité veci. Jednoducho pripevnite Smile PRO na objekt, spárujte ho so svojím smartfónom a on vás bude sledovať. S aplikáciou FIXED Smart v telefóne budete mať všetko pod kontrolou. Vaše cennosti budú v bezpečí pred stratou, náhodným zabudnutím a krádežou.

Obr. Jak to všechno funguje? 1608479b

Ako to všetko funguje?

Inteligentný sledovač Smile PRO sleduje vaše veci pomocou pripojenia Bluetooth k smartfónu. Keď je zariadenie Smile PRO v dosahu Bluetooth, odosiela údaje o svojej polohe do aplikácie v pripojenom telefóne a upozorní vás, ak sa od neho vzdialite. S moderným rozhraním Bluetooth 5.0, FIXED Smile PRO funguje až do vzdialenosti niekoľkých desiatok metrov aj v uzavretých priestoroch a výrazne šetrí batériu lokátora aj samotného telefónu.

Obr. Spolehlivě hlídá vaše věci 1608479c

Spoľahlivo stráži vaše veci

V aplikácii FIXED Smart nastavíte, ako bude Smile PRO dohliadať na vaše veci. Môže vás upozorniť upozornením alebo alarmom vždy, keď sa vzdialite z dosahu a zariadenie Smile PRO sa odpojí. Vďaka tomu sa vám nestane, že by ste pri odchode do práce zabudli peňaženku na stole. Pomôže aj pri hľadaní strateného predmetu. Pomocou telefónu môžete vyvolať službu Smile PRO a uľahčiť si tak napríklad hľadanie kľúčov v byte. Ak naopak hľadáte svoj telefón, aplikácia Smile Pro môže po stlačení ovládacieho tlačidla zazvoniť na pripojený telefón.

Obr. Zaznamenávání polohy 1608479d

Záznam polohy

Keď je zariadenie Smile PRO pripojené k telefónu, vždy uvidíte jeho aktuálnu polohu na mape v aplikácii FIXED Smart. Aplikácia spolupracuje s aplikáciou Apple Maps v telefónoch so systémom iOS a so službou Google Maps v zariadeniach so systémom Android. Po odpojení sledovacieho zariadenia sa jeho posledná poloha zaznamená na mape, ktorá vám povie, kde sa nachádzalo.

Obr. Ochrana proti krádeži 1608479e

Ochrana proti krádeži

FIXED Smile PRO je vybavený snímačom pohybu, ktorý po aktivácii rozpozná, kedykoľvek sa pohne. Spustí hlasný alarm a zároveň vás upozorní notifikáciou v telefóne. Citlivosť snímača pohybu si môžete nastaviť sami v aplikácii. Snímač dokáže zaznamenať aj čas pohybu, aj keď nie je pripojený k telefónu. Aplikácia vám potom oznámi, kedy bol sledovač presunutý.

Česká aplikácia

Aplikácia FIXED Smart vám umožňuje pohodlne sledovať a ovládať všetky aktívne sledovacie zariadenia Smile vo vašom zariadení. Je kompletne vyvinutá v Českej republike, podporuje telefóny a tablety so systémom iOS aj Android a je prispôsobená aj pre hodinky Apple Watch. V jednej aplikácii budete mať prehľad o všetkých inteligentných sledovacích zariadeniach Smile. Pre každé sledovacie zariadenie môžete nastaviť, ako vás aplikácia upozorní na odpojenie od dosahu alebo na neželaný pohyb - buď diskrétnym upozornením, alebo hlasným alarmom. Bezpečné zóny môžete nastaviť tak, aby ste zabránili zbytočnému vyrušovaniu doma alebo v kancelárii, zatiaľ čo funkcia nočného režimu zabezpečuje nežiaduce upozornenia počas spánku. Aplikácia FIXED Smart sa neustále zlepšuje na základe skúseností zákazníkov a automatické aktualizácie neustále zlepšujú funkčnosť sledovacích zariadení Smile.

Obr. Sdílení s více lidmi 1608479f

Zdieľanie s viacerými ľuďmi

Pre inteligentné sledovacie zariadenia Smile PRO môžete v aplikácii FIXED Smart nastaviť zdieľanie s viacerými používateľmi. Aplikáciu One Smile možno spárovať s viacerými telefónmi súčasne a na každom zariadení môžete vidieť jej polohu. Máte obavy, či vaše dieťa prišlo do školy v poriadku? Pokiaľ je lokátor Smile, ktorý máte so sebou, pripojený k telefónu, môžete v aplikácii ľahko zistiť, že bezpečne dorazil na miesto, kde sa nachádzate. Aplikácia Smile PRO je rovnako užitočná na zdieľanie polohy kľúčov od auta alebo iných dôležitých predmetov, ktoré používajú viaceré osoby v domácnosti alebo v práci. Pri vyhľadávaní môžete zdieľaný tracker zavolať aj na diaľku. Zdieľanie Smile PRO funguje bez problémov v operačných systémoch iOS a Android.

Funkcie FIXED Smile Pro

  • sleduje a monitoruje vaše osobné veci pomocou pripojenia Bluetooth
  • vhodné na uschovanie kľúčov, peňaženky, batohu, kabelky a iných vecí
  • pomôže vám nájsť stratený predmet - pomocou aplikácie FIXED Smart v telefóne zavolajte na Smile PRO
  • uľahčuje vyhľadávanie telefónu - dvojitým stlačením tlačidla na telefóne Smile PRO ho môžete vyvolať
  • snímač pohybu chráni pred krádežou - upozorní telefón alarmom alebo notifikáciou na nechcený pohyb sledovacieho zariadenia
  • upozornenie pri odpojení aplikácie Smile PRO od telefónu - už žiadne zabudnuté položky
  • sledované položky sa zobrazujú na mape v aplikácii FIXED Smart (funguje s Apple Maps v systéme iOS a Google Maps v systéme Android)
  • odpojený lokátor zobrazuje poslednú známu polohu na mape a môže zaznamenávať časy pohybu v režime offline
  • zdieľanie s ostatnými používateľmi - v aplikácii uvidíte polohu všetkých zdieľaných zariadení Smile PRO, napríklad s rodinou, firmou alebo priateľmi
  • dostatočne hlasné zvonenie s nastaviteľnou melódiou a blikajúcou LED diódou na jednoduché sledovanie
  • funkcia bezpečnej zóny - v nastavených zónach (napr. doma alebo v kancelárii) nebude rušiť Smile PRO
  • vďaka nastaviteľnému nočnému režimu aplikácia chráni pred neočakávanými poplachmi počas spánku
  • diskrétna veľkosť a precízne spracovanie
  • vymeniteľná batéria, ktorá vydrží približne jeden rok plnej prevádzky

Opravená aplikácia Smart

  • aplikácia pre iOS a Android vyvinutá v Českej republike
  • kompletne v češtine a slovenčine
  • prehľadne si pozrite všetky svoje sledovacie zariadenia Smile na jednom mieste
  • jednoduché prispôsobenie všetkých funkcií pripojeného sledovacieho zariadenia - upozornenia, citlivosť pohybového senzora, typ zvonenia a ďalšie
  • vizuálny radar na sledovanie pripojeného zariadenia Smile PRO až do vzdialenosti 1 m
  • aplikácia je prispôsobená aj na používanie v hodinkách Apple Watch a možno ju ovládať hlasom pomocou SIRI
  • Aktualizácie firmvéru OTA - automatické aktualizácie neustále zlepšujú funkcie FIXED Smile PRO
  • zákaznícka podpora v Českej republike
  • kompatibilný so systémom iOS 12.0 a vyšších a Android 7.0 a vyššie
.
FIXED
FIXSM-SMP-BKWH
8591680116720

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Zariadenie
Mobil
Druh príslušenstva
Ostatné príslušenstvo