4.91
  • 5
    21
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Cooler Master MWE Bronze 650W V2, 80+ Bronze


87,94 €
s DPH

73.28 € bez DPH


Výkon zdroja (vo W):650; Formát zdroja:ATX; Konektory:8pin CPU 2x, PCIe 6-pin, PCIe 8-pin, SATA 15-pin; Konektory pre základnú dosku:ATX 24-pin, EPS 8-pin
Dostupnosť: skladom > 85 ks Kód: MPE-6501-ACAAB-EU
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

WE 650 BRONZE - V2
80 PLUS BRONZE CERTIFIKOVANÝ NAPÁJACÍ ZDROJ

  • Technológia DC-DC
  • 120mm ventilátor HDB
  • účinnosť 80 PLUS Bronze
  • Ploché, čierne káble
  • 5-ročná záruka

POWER UP
MWE Bronze ponúka jednoduchý a spoľahlivý spôsob bezpečného a efektívneho napájania vášho systému strednej triedy. Hodnotenie účinnosti 80 PLUS Bronze, konštrukcia obvodov DC-to-DC, diskrétne káble, tichý režim a 120 mm ventilátor HDB ponúkajú napájací zdroj, ktorý má solídne funkcie a výkon a zároveň je jednoduchý. Tento zdroj PSU zvládne všetky vaše základné počítačové potreby bez akýchkoľvek ťažkostí alebo problémov spojených s ďalšími špeciálnymi funkciami, synchronizáciou softvéru alebo inými zvončekmi a píšťalkami. Stačí zapojiť potrebné káble do komponentov a pustiť sa do práce. Ak chcete získať skvelý počítačový zážitok, nemôžete sa pomýliť so zariadením MWE Bronze.

80 PLUS BRONZE EFEKTÍVNOSŤ
Účinnosť vašej napájacej jednotky je dôležitá, pretože priamo ovplyvňuje výkon vášho systému a váš účet za elektrinu. Hodnotenie účinnosti neodráža kvalitu alebo spoľahlivosť zdroja PSU. Odráža len schopnosť jednotky prenášať energiu zo steny do vašich komponentov. Čím vyššia je účinnosť zdroja PSU, tým nižšie je celkové množstvo energie, ktoré potrebuje na napájanie vášho systému. Séria MWE Bronze má hodnotenie účinnosti 80 PLUS Bronze, čo znamená, že má garantovanú typickú účinnosť 85 %.

DC-TO-DC CIRCUIT DESIGN
Napájanie sa dodáva vo viacerých úrovniach napätia. Sieť dodáva energiu v jednej úrovni napätia, ale každý z vašich komponentov potrebuje na správnu prevádzku špecifické napätie. Proces konverzie surovej energie zo steny na viacero úrovní napätia, ktoré vaše diely potrebujú, si vyžaduje špeciálne komponenty na rýchle, efektívne a bezpečné dokončenie tohto procesu. Technológia DC-to-DC+ LLC spoločnosti MWE Bronze bola starostlivo vytvorená na dosiahnutie tohto cieľa. Rozloženie obvodu Dual Forward bolo navrhnuté na konverziu 12 V napájania na 3 V a 5 V úrovne s minimálnym zvlnením, účinnosťou 80 PLUS Bronze a zníženým rizikom pre pripojený hardvér.

AKTÍVNA KOREKCIA NAPÁJACIEHO FAKTORU
Mnohé procesy, ktoré vyžaduje napájacia jednotka, aby mohla odoberať energiu priamo zo steny alebo iného pevného zdroja energie, konvertovať ju na správny výkon požadovaný pripojenými komponentmi a potom túto energiu bezpečne distribuovať do uvedených komponentov, môžu byť plné rizík. Preto je dôležité, aby mal používateľ platobných služieb správnu ochranu a predpisy, ktoré zabezpečia správny priebeh tohto procesu.
Aktívna korekcia účinníka MWE Bronze využíva špecializovaný obvod na korekciu účinníka, čo vedie k zníženiu celkových harmonických, korekcii vstupného striedavého napätia a zvýšeniu celkovej účinnosti výstupu.

120MM HDB VENTILÁTOR
Neustály boj medzi chladením a hlučnosťou je starý ako samotný priemysel spotrebných počítačov. Udržiavanie chladných komponentov bez toho, aby ste o tom počas práce počuli, je stále jednou z najväčších výziev pre všetky technológie chladenia založené na ventilátoroch. Model MWE Bronze rieši tento problém pomocou 120 mm ventilátora HDB. Hydrodynamické ložisko ventilátora vytvára menšie trenie, vďaka čomu sa výborne hodí na prevádzku pri nízkych otáčkach. Táto technológia udržiava ventilátor v plynulom a efektívnom chode dlhšie, čím sa udržiava nízka hladina hluku a predlžuje životnosť zdroja PSU.

PLOŠNÉ, ČIERNE KÁBLE
Pre mnohých konštruktérov počítačov, ktorí dbajú na estetiku, môže byť kabeláž jednou z najproblematickejších častí montáže počítača. Káble môžu byť mätúce, príliš krátke alebo príliš dlhé a takmer nikdy nevyzerajú dobre. MWE Bronze používa ploché a flexibilné čierne káble, ktoré pomáhajú riešiť tieto problémy. Tieto káble sú diskrétnejšie a flexibilnejšie, takže sa ľahšie implementujú do systému a zaberajú menej miesta. To je užitočné najmä pri menších skriniach a zachovaní prúdenia vzduchu.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Číslo modelu MPE-6501-ACAAB
Verzia ATX ATX 12V V2.52
PFC Aktívny PFC
Vstupné napätie 100-240V
Vstupný prúd 10-5A
Vstupná frekvencia 50-60 Hz
Rozmery 140 x 150 x 86 mm
Veľkosť ventilátora 120 mm
Ložisko ventilátora HDB
Rýchlosť ventilátora 2400 OTÁČOK ZA MINÚTU
Úroveň hluku @ 20% 11.06 dBA
Úroveň hluku @ 50% 22.3 dBA
Úroveň hluku pri 100 % 41.3 dBA
Účinnosť 85% Zvyčajne
hodnotenie 80 Plus 80 PLUS Bronz
ERP 2014 LOT 3 Áno
Prevádzková teplota 40°C
Napájanie Dobrý signál 100-500 ms
Čas podržania >18ms pri 100% plnom zaťažení@230Vac
MTBF >100,000 hodín
Ochrana OVP, OPP, SCP, UVP, OTP
Regulácia CCC, CE, TUV-RH, RCM, EAC, cTUVus, FCC, BSMI, KC, CB
24-pinové konektory ATX 1
Konektory EPS 4+4-pin 1
8-PINOVÝ KONEKTOR EPS 1
Konektory SATA 8
PERIFÉRNE 4-kolíkové konektory 4
Konektory PCI-E 6+2 pin 4
80 PLUS Bronz
Modulárne Nemodulárne
Príkon 500 až 750 W
Séria Bronzová séria MWE

.

COOLER MASTER
MPE-6501-ACAAB-EU
4719512081556

Tabuľka dát

Výkon zdroje (W)
650