Zdroj 1300W, Seasonic PRIME GX-1300 Gold (SSR-1300GD), retail


274,63 €
s DPH

228.86 € bez DPH


Napájací zdroj Seasonic PRIME Gold 1300 W obsahuje prvotriedne komponenty, ktoré zaručujú jeho pre vynikajúci výkon. Certifikát 80 Plus Gold a technológie Micro Tolerancia Load Regulation (MTLR) pre optimálne výstupné parame...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 1GD13GFRT3A35X
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Napájací zdroj Seasonic PRIME Gold 1300 W obsahuje prvotriedne komponenty, ktoré zaručujú jeho pre vynikajúci výkon. Certifikát 80 Plus Gold a technológie Micro Tolerancia Load Regulation (MTLR) pre optimálne výstupné parametre sú zárukou toho, že zdroj ponúka stály výstupný výkon.
Pridajme k tomu plne modulárne káblové pripojenie, ktoré znižuje chaos v počítačovej skrini a uľahčuje prúdenie vzduchu a máme pred sebou jeden zo špičkových výrobkov do osobných počítačov. Zdroj je vybavený 6 a 8 - pinovými konektormi PCI-E, ktoré podporujú všetky platformy GPU.
Pozlátené kontakty dôležitých konektorov (základná doska, CPU a PCIe káble) sú vyrobené tak, aby predĺžili ich životnosť a výrazne zvýšili účinnosť prenosu prúdu.

Vysoko výkonné ventilátory s fluidným dynamickým ložiskom (FDB) sú navrhnuté tak, aby využívali olejovej náplne pre pohltenie vznikajúcich mechanických rázov. Sú extrémne spoľahlivé a vytvárajú menej prevádzkového hluku a tepla ako ventilátory s guličkovými ložiskami. Vďaka spoľahlivému, rovnomernému otáčaniu a robustnej konštrukcii vykazujú ventilátory s fluidnými ložiskami veľmi dlhú životnosť. Ventilátor u tohto zdroja pracuje v takzvanom hybridnom režime, ktorý zaručuje jeho veľmi nízku hlučnosť.

Typ zdroja: ATX

Výkon zdroja [W]: 1 300

Energetická efektivita: 80 PLUS GOLD

Modulárna kabeláž: Áno (plná)

Konektory: 4pin CPU (4x), ATX 20 + 4pin, FDD (1x), MOLEX (5x), PCI-Express 8/6pin (12x), SATA (12x)

Veľkosť ventilátora: 135mm


SEASONIC
1GD13GFRT3A35X
4711173874218

Tabuľka dát

Formát
ATX
Modulárna kabeláž
áno
Výkon [W]
1300
PFC
Aktívny
Ventilátor [cm]
13,5