4.64
  • 5
    38
  • 4
    17
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Eaton 9SX1500I, UPS 1500VA / 1350W, LCD, veža


1 160,60 €
s DPH

967.17 € bez DPH


Počet zásuviek:6; Účel použitia:Server, Data Center; Prevedenie:Tower; VA:1500; Topológia:On-Line; Fáza (Vstup/Výstup):1:1; Komunikácia:USB, RS-232; Možnosti rozšírenia:Management karta, Predĺženie záložného času
Dostupnosť: skladom > 3 ks Kód: 9SX1500I
Predpokladaný dátum expedície: 28.03.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Online UPS s dvojitou konverziou Nástupca UPS Eaton 9130 Výkon a dostupnosť - topológia s dvojitou konverziou. Eaton 9SX neustále monitoruje kvalitu vstupného napájania a reguluje napätie a frekvenciu na výstupe. - Vnútorný bypass umožňuje nepretržitú prevádzku aj v prípade vnútornej poruchy. Voliteľne je k dispozícii údržbový bypass na jednoduchú výmenu UPS bez vypnutia chránenej záťaže. - S účinníkom 0,9 poskytuje Eaton 9SX o 28 % viac energie ako iné UPS vo svojej triede. Dokáže napájať viac serverov ako iné UPS s rovnakým výkonom VA a nižším účinníkom. - Batérie s vyššou kapacitou a dlhšou životnosťou: Technológia riadenia batérií Eaton ABM využíva inovatívnu trojstupňovú metódu nabíjania, ktorá predlžuje životnosť batérií až o 50 %. Eaton 9SX poskytuje aj odporúčaný dátum výmeny batérie. Ovládateľnosť - Nový grafický LCD displej poskytuje prehľadné informácie o stave UPS a nameraných hodnotách na jednom displeji. Displej možno použiť aj na pokročilú konfiguráciu UPS. - Zariadenie Eaton 9SX dokáže merať spotrebu energie, ktorú možno monitorovať prostredníctvom LCD displeja alebo na diaľku pomocou softvéru Intelligent Power spoločnosti Eaton. - Riadenie segmentov zásuviek umožňuje uprednostniť vypnutie nekritických záťaží a maximalizovať čas zálohovania kritických záťaží. - Eaton 9SX ponúka sériovú a USB komunikáciu a slot pre voliteľnú komunikačnú kartu. Softvér Intelligent Power spoločnosti Eaton sa bez problémov integruje s poprednými virtualizačnými prostrediami a automatizovanými cloudovými nástrojmi. Flexibilita - jedna platforma, dva dizajny, desiatky možností. Konštrukcia Tower sa veľkosťou podobá modernému kompaktnému počítaču. - Dlhší čas zálohovania možno dosiahnuť pomocou až 4 externých batériových modulov, ktoré sa dajú pridávať priebežne a v prípade potreby môžu chrániť systémy niekoľko hodín. Batériové moduly sú automaticky rozpoznávané UPS..
EATON
9SX1500I
743172090935

Tabuľka dát

Typ výstupu
IEC 13

Súvisiace produkty 2