Eaton IPM IT Optimize - licencia, 50 uzlov


4 371,46 €
s DPH

3642.88 € bez DPH


Príslušenstvo:Ostatné; Software:Licencia
Dostupnosť: nie je skladom Kód: IPM-OL-50
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Edícia Optimize poskytuje najkomplexnejší súbor funkcií a možností na implementáciu stratégií riadenia spotreby vo virtuálnych a hybridných prostrediach vrátane možnosti monitorovať a ovládať zariadenia a produkty tretích strán. Účinné vypnutie serverov. Vzdialené vypnutie vybraných úložísk. Monitoruje zariadenia tretích strán pomocou všeobecného protokolu SNMP. Stanovenie výkonnostných a environmentálnych krokov na zabezpečenie kontinuity činnosti pre skupiny zariadení. Umožňuje ovládať zásuvky ePDU. Rozšírené možnosti akcií v reakcii na štandardné udalosti. Používajte prispôsobené a používateľom definované udalosti pre možnosti konfigurácie. Ľahko konfigurovateľné akcie pre akékoľvek zariadenie s podporou SSH. Podpora napájacích zariadení tretích strán..
EATON
IPM-OL-50
3553340669927

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Príslušenstvo
Ostatné
Software
Licencia