Cisco Aironet Mobility Express 1815w Series


253,21 €
s DPH

211.01 € bez DPH


Cisco Aironet 1815w* AIR-AP1815w-x-K9C: Dvojpásmové pripojenie 802.11a / g / n / ac Wave 2 s predvoleným softvérom Mobility ExpressVďaka elegantnému dizajnu a malému prevedeniu prináša prístupový bod C...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: AIR-AP1815W-E-K9C
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Cisco Aironet 1815w

* AIR-AP1815w-x-K9C: Dvojpásmové pripojenie 802.11a / g / n / ac Wave 2 s predvoleným softvérom Mobility Express



Vďaka elegantnému dizajnu a malému prevedeniu prináša prístupový bod Cisco Aironet 1815w úplnú škálu vysoko výkonných funkcií spoločnosti Cisco pre nasadenia viacerých bytových jednotiek.

Cisco ® Aironet ® 1815w Access Point ponúka kompaktný, s doskou na stenu prístupový bod, ktorý je ideálny pre pohostinstvá, výletné lode, obytné haly, alebo iné bytové jednotky nasadenie.

Model 1815w je vybavený bezdrôtovou podporou protokolu 802.11ac Wave 2 a káblovým pripojením Gigabit Ethernet do elegantného zariadenia. Je preto postavený tak, aby plne využíval výhody existujúcej kabelážnej infraštruktúry a zároveň zapadal do vizuálnej stopy. Táto kombinácia poskytuje najlepší výkon vo svojej triede a zároveň znižuje celkové náklady na vlastníctvo.

Dodržiavaním štandardu 802.11ac Wave 2 poskytuje model 1815w na svojom rádiu 5 GHz dátový tok až 867 Mb / s. To presahuje dátové rýchlosti ponúkané prístupovými bodmi, ktoré podporujú štandard 802.11n. Umožňuje tiež celkovú súhrnnú rýchlosť duálneho rádiového prenosu až 1 Gb / s. To poskytuje nevyhnutný základ pre siete podnikateľov a poskytovateľov služieb, aby držali krok s očakávaním výkonu a potrebami svojich bezdrôtových používateľov.

V posledných rokoch čoraz viac uprednostňujú firemní používatelia bezdrôtový prístup ako formu sieťového pripojenia. Týmto posunom sa očakáva, že bezdrôtové pripojenie by nemalo spomaliť každodenné činnosti používateľov, ale malo by umožniť vysokovýkonný zážitok a zároveň umožniť používateľom voľný pohyb. Model 1815w poskytuje špičkový výkon s vysoko bezpečným a spoľahlivým bezdrôtovým pripojením.

S 1815w môžete zabezpečiť vzdialených pracovníkov alebo mikro kanceláriu. Akýkoľvek prístupový bod Cisco Aironet alebo Catalyst môže fungovať ako prístupový bod OfficeExtend (OEAP). Vďaka OEAP bude mať zamestnanec doma alebo v dočasnej mikro-kancelárii prístup k podnikovému SSID a podnikovej sieti bez potreby nastavovania VPN alebo pokročilého technického know-how.

Sieť definovaná používateľom Cisco, funkcia dostupná v aplikácii Cisco DNA Center, umožňuje IT poskytnúť koncovým používateľom kontrolu nad ich vlastným oddielom bezdrôtovej siete v zdieľanej sieti. Koncoví používatelia potom môžu vzdialene a bezpečne nasadiť svoje zariadenia v tejto sieti. Sieť Cisco User Defined Network, ktorá je ideálna pre vysokoškolské internáty alebo dlhšie pobyty v nemocniciach, poskytuje zabezpečenie aj kontrolu zariadenia a umožňuje každému používateľovi zvoliť si, kto sa môže pripojiť k jeho sieti.

Prípravný panel Wi-Fi 6 je nový ovládací panel v ponuke Assurance aplikácie Cisco DNA Center. Prehliadne inventár všetkých zariadení v sieti a overí kompatibilitu zariadení, softvéru a klientov s novým štandardom Wi-Fi 6. Po aktualizácii bude pokročilá bezdrôtová analýza indikovať zvýšenie výkonu a kapacity v dôsledku nasadenia Wi-Fi 6. Toto je neuveriteľný nástroj, ktorý vášmu tímu pomôže určiť, kde a ako by sa mala bezdrôtová sieť upgradovať. Poskytne vám tiež informácie o distribúcii prístupového bodu podľa protokolu (802.11 ac / n / abg), efektívnosti bezdrôtového vysielania podľa protokolu a podrobných metrikách výkonu.

CISCO
AIR-AP1815W-E-K9C
882658983566

Tabuľka dát

Záruka
10000
Rychlost LAN max.
1 Gbps
Počet LAN portů
4
Rychlost Wi-Fi max.
900 Mbit/s
POE
Ano
802.11a (5GHz)
Ano
802.11b (2,4GHz)
Ano
802.11g (2,4GHz)
Ano
Wi-Fi 4 (802.11n)
Ano
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Ano
Použití (venkovní/vnitřní)
Vnitřní