4.89
  • 5
    8
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

ZyXEL NAP303 802.11ac Dual-Radio Smart Antenna Nebula Cloud Managed Access Point, 3x3 MIMO (1.75Gbps), Smart antenna tec


126,12 €
s DPH

105.1 € bez DPH


Zyxel NAP303, 802.11ac 3x3 Dual-Radio Nebula Cloud Managed Access Point (Smart Antenna / Adaptive Radio)Maximálne jednoduché nasadeniePrístupové body Zyxel Nebula sa po inštalácii samy nakonfigurujú a násl...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: NAP303-ZZ0101F
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Zyxel NAP303, 802.11ac 3x3 Dual-Radio Nebula Cloud Managed Access Point (Smart Antenna / Adaptive Radio)



Maximálne jednoduché nasadenie

Prístupové body Zyxel Nebula sa po inštalácii samy nakonfigurujú a následne automaticky spojí s cloudom Nebula. Vďaka tomu možno autokonfiguráciu, nastavenie, monitorovanie a diagnostiku vykonávať kedykoľvek a kdekoľvek, pričom tieto činnosti hravo zvládnu nielen IT profesionáli.



Jednoduchá správa z jedného miesta

Správa každého prístupového bodu Nebula prebieha v cloude pomocou intuitívneho rozhrania, ktoré správcom umožňuje na jednom mieste, rýchlo a aj bez predchádzajúceho školenia riadiť všetky distribuované prístupové body.



Vysoký výkon vo svojej triede

Všetky prístupové body Zyxel Nebula sa kompletne spravujú prostredníctvom cloudu. Široké portfólio ponúkaných modelov zodpovedá rôznym potrebám jednotlivých sietí.

Pre zaistenie špičkového výkonu, vyššej kapacity a väčšieho pokrytia disponujú prístupové body Zyxel Nebula inovatívnymi technológiami antén, ako napr. Múdru anténou a duálne optimalizovanú anténou. Tieto moderné antény sa dokážu prispôsobiť všetkým možným scenárom použitie a spoľahlivo a výkonne fungujú aj v náročných podmienkach, ako napr. V prostredí s početným výskytom rušivých vplyvov.

The Výsledky odborných testov dokazujú, že technológia chytré antény Zyxel je tou najlepšou voľbou pre náročné prostredie, kde sa vyskytuje rušenie v spoločnom kanáli.



Špičkový bezdrôtový výkon

Prístupové body Zyxel Nebula ponúkajú všetky potrebné funkcie pre stabilnejšie, spoľahlivejšie a rýchlejšie pripojenie, ako napr. Dynamickú voľbu kanála (DCS), vyrovnávanie dátové záťaže a inteligentné riadenie klientov. Užívateľom vďaka tomu prinášajú lepšiu a optimalizovaný bezdrôtový výkon.

Zyxel Nebula disponujú celým radom bezpečnostných funkcií pre ochranu súkromia, autentizáciu používateľov a šifrovanie dát. Tieto prístupové body navyše používajú moderné protokol NETCONF, ktorý predstavuje najvhodnejší protokol pre cloudové siete a zaisťuje bezpečný prenos všetkých dát medzi cloudom a zariadeniami.



802.11ac Dual-Radio Smart Antenna Nebula Cloud Managed Access Point, 3x3 MIMO (1.75Gbps), Smart antenna technology, 8 SSID per Radio, PoE (17W), Smoke detector design

ZYXEL
NAP303-ZZ0101F
4718937592906

Tabuľka dát

Štandard
802.11 ac
Rýchlosť [Mbps]
900
Počet LAN
2
Rýchlosť LAN portov (Mbps)
10/100/1000