Zdieľanie obrazovky Logitech


301,22 €
s DPH

251.02 € bez DPH


Typ zariadenia:Videokonferencie
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 939-001553


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

LOGITECH SCREEN SHARE
Rýchly, ľahko návykový a cenovo dostupný spôsob zdieľania obsahu v konferenčnej miestnosti a pri online konferenciách.

Zdieľajte obsah prostredníctvom kábla na počítačoch v konferenčnej miestnosti
Zdieľajte z ľubovoľného zariadenia pomocou výstupu kompatibilného s HDMI
Kompatibilné s prakticky akoukoľvek konferenčnou službou alebo webinárom

ĽAHKÉ ZDIEĽANIE OBSAHU PRE KAŽDÚ MIESTNOSŤ
Logitech Screen Share umožňuje rýchle a jednoduché zdieľanie obsahu na akomkoľvek počítači v konferenčnej miestnosti. Jednoducho ho pripojte k notebooku alebo tabletu cez konektor HDMI a začnite zdieľať: nie je potrebné inštalovať softvér, zadávať kód ani sa pripájať k internetu. So službou Logitech Screen Share, ktorá je cenovo dostupná pre každú miestnosť, sú problémy s prezentovaním prezentácií, tabuliek, dokumentov alebo videí na online konferenciách minulosťou.

OKAMŽITÉ ZDIEĽANIE
Stačí sa pripojiť. Nemalo by zdieľanie obsahu fungovať práve takto? Už nemusíte zapisovať a hľadať ID konferencie alebo párovací kód. A už žiadne problémy so vstupnými zdrojmi a diaľkovými ovládačmi. Nemusíte sa nič učiť, inštalovať žiadny softvér a nemusíte byť ani online. Jednoducho sa pripojte a prezentujte.

Zdieľanie informácií v konferenčnom hovore
Nenechávajte kolegov pripojených na diaľku bez zdieľania informácií. Služba Logitech Screen Share je kompatibilná so službami Zoom, Skype for Business, WebEx, BlueJeans a ďalšími konferenčnými službami, ktoré podporujú zdieľanie obsahu.

KOMPAKTNÝ A VÝKONNÝ
Zariadenie Screen Share (1) je vybavené technológiou kódovania videa (a zároveň má prekvapivo kompaktné rozmery) a možno ho pripojiť k počítaču v konferenčnej miestnosti prostredníctvom USB, (2) má vstup HDMI na okamžité zdieľanie obsahu.

VIAC FUNKCIÍ
POHYB V PRIESTORE
Prestaňte sa tlačiť okolo notebooku! Jednoducho pripojte zariadenie Logitech Screen Share a premietajte svoje prezentácie, tabuľky, dokumenty a videá na displej v miestnosti.

KOMPATIBILITA S ADAPTÉRMI A MOBILNÝMI ZARIADENIAMI
V prípade zariadení bez integrovaného portu HDMI stačí pripojiť príslušný adaptér. To umožňuje zdieľanie z akéhokoľvek zariadenia s video výstupom vrátane smartfónov, tabletov, ultrabookov, digitálnych fotoaparátov a mediálnych prehrávačov.

IMAGE + SOUND IN HD
Zdieľajte náhľad svojho najnovšieho videoprojektu. Získajte spätnú väzbu na rozpracovanú prácu. Prezentujte svoje portfólio z YouTube a Vimeo. Vďaka podpore HD videa a zvuku cez HDMI vám Logitech Screen Share umožňuje prezentovať videá bez straty kvality.

OSTROSŤ A CITLIVOSŤ
Preskakujúci kurzor a trhavý obraz prispievajú k frustrácii účastníkov a narúšajú priebeh konferencie. Vďaka pripojeniu HDMI s veľmi krátkou latenciou a integrovanému spracovaniu obrazu zaručuje technológia Logitech Screen Share ostrosť a rýchlu odozvu pri každej konferencii. Výsledkom je prirodzené ovládanie, okamžitá odozva pri písaní, plynulé posúvanie v rozlíšení HD 1080p pri 30 snímkach za sekundu.

ĽUDIA A OBSAH
Aplikácia Screen Share sa spúšťa na počítači v konferenčnej miestnosti na jednoduché zdieľanie počas online konferencií. Prenos videa a zvuku v miestnosti zostáva aktívny, takže prezentujúci môže zdieľať obsah - dokonca aj videá so zvukom - a byť pritom videný a počuť.

DOPLNOK SADY CONFERENCECAM
V miestnosti vybavenej aplikáciou Zoom Room a inými riešeniami pre konferenčné miestnosti na báze počítačov PC a Mac môžete okamžite zdieľať obsah obrazovky prostredníctvom kábla v rámci akejkoľvek online konferencie.

ROZMERY
Zariadenie na zdieľanie obrazovky
Výška x šírka x hĺbka:
14,2 mm x 24,7 mm x 83 mm
Hmotnosť: 30 g
Dĺžka kábla: 250 mm

SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY
Kompatibilné s:
Windows 71, Windows 8.1, Windows 10 alebo novší
macOS 10.10 a vyššie
Vstup/výstup:
Vstup: HDMI 1.4a a vyššie
Výstup: USB 3.0 alebo 2.

TECHNICKÉ PARAMETRE
Video vstup: 1280 x 720 (720p) alebo 1920 x 1080 (1080p), až 60 fps
Video výstup: 1920 x 1080 (1080p), až 30 fps
Audio: 48 kHz/16 bitov PCM

OBSAH BALENIA
Zariadenie na zdieľanie obrazovky
Dokumentácia
Páska so suchým zipsom
Držiak na vedenie káblov.

LOGITECH
939-001553

Tabuľka dát

Typ zariadenia
Videokonferencie