4.84
  • 5
    43
  • 4
    8
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Webová kamera Logitech BRIO 4K Stream Edition


196,33 €
s DPH

163.61 € bez DPH


BRIO STREAMNajlepšia webová kamera na streamovanie, nahrávanie a videohovory v rozlíšení 4K s HDR ROZLÍŠENIE ULTRA HD 4KZachytí aj tie najjemnejšie deta...
Dostupnosť: skladom > 9 ks Kód: 960-001194
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

BRIO STREAM
Najlepšia webová kamera na streamovanie, nahrávanie a videohovory v rozlíšení 4K s HDR

ROZLÍŠENIE ULTRA HD 4K
Zachytí aj tie najjemnejšie detaily výrazu vašej tváre a zachová kvalitu Full HD aj pri priblížení. Technológia HDR umožňuje živšie a realistickejšie farby aj pri slabom osvetlení. Má 4-násobne vyššie rozlíšenie ako rozlíšenie Full HD a dokáže kompenzovať zmeny jasu, takže nebudete vyzerať tmaví, ani keď ste v protisvetle alebo sa pohybujete smerom ku kamere.

ULTRARÝCHLÁ FREKVENCIA STREAMOVANIA HD
Streamovanie videa 1080p/60 fps je plynulé, realistické a veľmi rýchle. Vďaka veľmi rýchlej snímkovej frekvencii môžete vytvárať dramatické a originálne spomalené zábery, ktoré zanechajú silný dojem.

OPTIMALIZOVANÉ PRE STREAMOVANIE
Kamera BRIO STREAM je plne navrhnutá na streamovanie a udržiava vysokú snímkovú frekvenciu bez oneskorenia bez ohľadu na svetelné podmienky, aby udržala krok s vysielaním hry. Jeho výkon pri videohovoroch je rovnako pôsobivý, s dokonale ostrým obrazom, plynulým pohybom a prirodzenými farbami.

ŠIROKÉ NASTAVITEĽNÉ ZORNÉ POLE
Nastavte si zorné pole od širokého 90°, ktoré zaberá viac pozadia, až po úzke 65° alebo 78°, ktoré sa viac zameriava na vás. Vďaka funkcii neutralizácie pozadia si zachovajte čistý a profesionálny vzhľad aj v náročnom prostredí. Vyberte si z troch inteligentných režimov pozadia: rozmazanie, odstránenie alebo prepínanie.

12-MONTH XSPLIT PREMIUM LICENCIA
Spoločnosť Logitech úzko spolupracuje so spoločnosťou XSplit, aby vám poskytla všestranné riešenie na živé streamovanie s vysokou snímkovou frekvenciou a kompatibilitou s rozlíšením 4K.

OKAMŽITÉ PRIHLÁSENIE POMOCOU WINDOWS HELLO
Jednoduché a bezpečné prihlásenie do počítača pomocou rozpoznávania tváre Windows Hello - o jedno heslo menej.

VERSATÍVNA TVORBA OBSAHU S APLIKÁCIOU
S aplikáciou Logitech Capture môžete začať natáčať vysokokvalitný video obsah hneď po pripojení novej webovej kamery. Umožňuje prispôsobiť nahrávky, upraviť nastavenia kamery a dokonca vytvárať vertikálne orientované videá - to všetko v jednom intuitívnom rozhraní.
TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Systémové požiadavky Windows 8 alebo Windows 10 alebo novší - Procesor Intel Core i5 3. generácie alebo lepšej (podpora CPU/AVX a GPU/OpenCL).
USB 3.0 (USB 2.0 obmedzuje rozlíšenie na 1080p/30 fps)
Windows Hello je podporovaný len systémom Windows 10 alebo vyšším
Presné požiadavky na systém a výkon nájdete u svojho preferovaného poskytovateľa videotelefónneho riešenia.
Kompatibilné XSplit
OBS
Skype
Zoom
Obsah balenia Kábel USB BRIO STREAM
3.0 (kompatibilný s USB 2.0)
Odnímateľný klip
Krytka objektívu
Puzdro
Dokumentácia
Záruka 1 rok
Číslo dielu 960-001194

.

LOGITECH
960-001194
5099206075078

Tabuľka dát

*Výška
95 mm