XIaomi VIOMI V3 Max, robotický vysavač


402,00 €
s DPH

335 € bez DPH


Inteligentný robotický vysávač s funkciou mopovania vo vzoroch S a Y. Presná LDS laserová navigácia vynikajúco zmapuje terén a vytvorí mapu priestoru pre plánovanie trasy čistenia. Batéria s kapacitou 5200mAh zabezpečí prevá...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: V-RVCLM27B
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Inteligentný robotický vysávač s funkciou mopovania vo vzoroch S a Y. Presná LDS laserová navigácia vynikajúco zmapuje terén a vytvorí mapu priestoru pre plánovanie trasy čistenia. Batéria s kapacitou 5200mAh zabezpečí prevádzku na 95-300 minút. Na 1 nabitie dokáže vyčistiť plochu do veľkosti 140-400m2. Elektronické dávkovanie vody pre mop nastaviteľné v aplikácii. Elektronické dávkovanie vody pre mop nastaviteľné v aplikácii. Režim mopovania typu S je vhodný pre dlhú výdrž a režim typu Y je obojstranný mopovací vzor pri ktorom vysavač umýva podlahu pohybmi dopredu a dozadu a napodobuje manuálny spôsob čistenia podlahy. Oba režimy sú voliteľné v závislosti od Vašich potrieb. Tichší ako kedykoľvek predtým so silným sacím výkonom - Optimalizovaný dizajn konštrukcie vzduchového potrubia a technológia prúdenia vzduchu, dosahujúca oveľa nižšiu hladinu hluku (59 dBA), keď robot pracuje v tichom režime. Vďaka elektronickej nádrži na vodu s konštantným tlakom má Viomi V3 MAX presnú kontrolu nad používaním množstva vody, aby sa zabránilo úniku a poškodeniu podlahy vodou. V prípade nedostatku vody v nádrži vám Viomi V3 MAX pripomenie prostredníctvom hlasového upozornenia a správ v aplikácii, aby bol proces čistenia rýchly a plynulý. Mopovací mechanizmus je vyrobený z kompozitného materiálu a sú navrhnutý v šikmom uhle, ktorý dokáže účinne odstrániť odolné škvrny bez poškodenia podlahy. Nastavenie No-Go a No-Mop zón. Nastavenie termínu upratovania a konkrétnej oblasti na čistenie. Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Mi Home.

LDS navigácia,vysávanie,mopovanie vo vzoroch S/Y,prevádzka do 300min,sací výkon 2700pa,prekonanie prekážky do 2cm,hlučnosť 71db,nádoba na prach 400ml,nádoba na vodu 200ml,výber miestnosti,nastavenie intenzity vysávania,elektronické dávkovanie vody
VIOMI
V-RVCLM27B
6923185680802

Tabuľka dát

Typ
Elektrické
Farba
Čierna
Kategória
Vysávače
Určenie
Pre domácnost
Typ vysávača
Robotický
Druh
Vysávače
Smart
Áno