Xiaomi VIOMI V3, čierny robotický vysavač


369,60 €
s DPH

308 € bez DPH


Inteligentný robotický vysávač s funkciou mopovania vo vzoroch S a Y. Presná LDS laserová navigácia vynikajúco zmapuje terén a vytvorí mapu priestoru pre plánovanie trasy čistenia. Batéria s kapacitou 4900mAh zabezpečí prevá...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: V-RVCLM26B
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Inteligentný robotický vysávač s funkciou mopovania vo vzoroch S a Y. Presná LDS laserová navigácia vynikajúco zmapuje terén a vytvorí mapu priestoru pre plánovanie trasy čistenia. Batéria s kapacitou 4900mAh zabezpečí prevádzku na 1 nabitie na 85-200 minút. Na 1 nabitie dokáže vyčistiť plochu do veľkosti 280m2. Elektronické dávkovanie vody pre mop nastaviteľné v aplikácii. Režim mopovania typu S je vhodný pre dlhú výdrž a režim typu Y je obojstranný mopovací vzor pri ktorom vysavač umýva podlahu pohybmi dopredu a dozadu a napodobuje manuálny spôsob čistenia podlahy. Oba režimy sú voliteľné v závislosti od Vašich potrieb. Vysávač má 12 rôznych typov smart senzorov. Robot má 3 rôzne nádoby na vysávanie, mopovanie a hybridnú funkciu, môže spolu zametať, vysávať aj mopovať. Ovládanie cez aplikáciu Mi Home. Jednorazová mopovacia tkanina s fungicídom dokáže účinne odstrániť 99% E. coli a Staphylococcus aureus, nie je potrebné pridávať ďalšiu dezinfekciu, čo eliminuje potrebu zložitých krokov, a je možné ju jednorazovo zlikvidovať. Trojvrstvový HEPA filter zabudovaný do nádoby na prach zaisťuje čistý vzduch uvoľnený počas vysávania a účinne oddeľuje prach a vzduch. Povedzte nie sekundárnemu znečisteniu ovzdušia z vašeho robotického vysavača. Viacúrovňová pamäť na mapy s podporou hlasových príkazov od spoločnosti Google Assitant / Home. Inovovaná správa máp 2.0 plus môže uložiť 5 poschodí . Spustite, pošlite do docku alebo dobite svoj Viomi V3 pomocou Google Home.


LDS navigácia,vysávanie,mopovanie vo vzore Y,prevádzka do 200min,sací výkon 2600pa,prekonanie prekážky do 2cm,hlučnosť 81db,nádoba na prach 550ml,nádoba na vodu 550ml,výber miestnosti,nastavenie intenzity vysávania,elektronické dávkovanie vody
VIOMI
V-RVCLM26B
6923185612209

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Vysávače
Typ vysávača
Robotický
Smart
Áno