Roborock Mace H6, tyčový vysávač


357,54 €
s DPH

297.95 € bez DPH


Tyčový vysávač Roborock H6 pre hlbšie a dlhšie upratovanie. Výdrž batérie až do 90 minút zabezpečí že stihnete povysávať aj priestory väčších rozmerov. Ľahká manipulácia vďaka váhe len 1,4 kg ale vysoký sací výko...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: H6M1A01-01
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Tyčový vysávač Roborock H6 pre hlbšie a dlhšie upratovanie. Výdrž batérie až do 90 minút zabezpečí že stihnete povysávať aj priestory väčších rozmerov. Ľahká manipulácia vďaka váhe len 1,4 kg ale vysoký sací výkon až 140 AW vďaka 420W bezkefovému motoru, ktorý nepoľavuje ani ak je plná prachová zberná nádoba alebo takmer prázdna batéria. Príslušenstvo kefiek a nadstavcov zabezpečí ze sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta, alebo naopak pohodlne povysávate auto, matrace alebo iné zákutia. 5-stupňová vzduchová filtrácia eliminuje takmer 99,97% alergénov. Sací výkon sa inteligentne zvýši v prípade ak vysavač detekuje koberec. OLED display zobrazuje informácie o stave batérie, aktuálnom výkonnostnom móde a upozornenia. Čistota sa dá bez problémov zabezpečiť umývateľnou prachovou nádobou a filtrami. Vysavač je možné ľahko uskladniť a zároveň nabíjať v stojane montovateľnom na stenu.

Váha Brutto: 6.7 kg
Váha: 1.4 kg
Výkon motora: 420W
Sacia sila: 140AW
Filtrácia: 5-vrstvová, 9-cyklónovýd HEPA filtračný systém, odfiltruje 99,97% 0.3 mikrónových častíc
Batéria:
štandardný výkon 15AW: 90 minút
35AW: 45 minút
15AW: 90 minút
OLED display zobrazuje: vybraný výkonnostný mód, zostávajúci čas batérie, upozornenia o údržbe, zámok
príslušenstvo rozličných kefiek a nadstavcov
Stojan montovateľný na stenu
Objem prachovej nádoby: 500ml






ROBOROCK
H6M1A01-01
6970995781601

Tabuľka dát

Kategória
Vysávače
Typ vysávača
Tyčový
Smart
Áno