SENCOR SVC 52BK, vysávač


35,47 €
s DPH

29.56 € bez DPH


Čierny vysávač SENCOR SVC 52BK chráni ľahko poškriabateľné povrchy ako sú napríklad plávajúce podlahy pred zničením a to vďaka svojim pogumovaným kolieskam. Vďaka malým rozmerom je veľmi priestorovo úsporný. Vďaka komb...
Dostupnosť: nie je skladom Kód:
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Čierny vysávač SENCOR SVC 52BK chráni ľahko poškriabateľné povrchy ako sú napríklad plávajúce podlahy pred zničením a to vďaka svojim pogumovaným kolieskam. Vďaka malým rozmerom je veľmi priestorovo úsporný. Vďaka kombinovanej teleskopickej hubici, ktorá je navyše nerezová, už nebudú ťažko dostupné miesta problémom a tak sa poľahky dostanete za každou omrvinkou. Vysávač má zabudovanú signalizáciu v prípade zaplnenia papierového vrecka s objemom 1,5 litra a termostat sa stará o to, aby sa zariadenie neprehrialo. Spolu so sacím výkonom 250W je vysávač SENCOR SVC 52BK vaším stelesneným snom o pohodlnom upratovaní.

Vysávač Sencor SVC 52BK o výkone 250 W predstavuje rýchle a komfortné riešenie pre upratovanie. Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou je vhodná pre všetky typy povrchov. Pomôže vám tiež odstrániť chĺpky po domácich miláčikoch z kobercov a sedacieho nábytku. Na ochranu plávajúcich podláh a pre ľahšie pojazd je vysávač vybavený pogumovanými kolesami. S nerezovou teleskopickou trubicou a kombinovanou hubicou (kefovú aj štrbinovú) ľahko vysajete aj ťažko dostupné miesta. Vysávač disponuje systémom 5 stupňovej filtrácie a indikátorom naplnenia sáčku na prach. V balení navyše nájdete jeden papierový sáčok o objeme 1,5 litrov. Stabilný chod prístroja zaistí termostat, zabraňujúci prehriatiu motora Vysávač je veľmi skladný. Vďaka naozaj malým rozmerom a váhe ho môžete uložiť kam sa vám zapáči, bez toho, aby zabral prebytočný priestor. Využiť môžete parkovaciu polohu pre podlahovú hadicu.
Sencor