Oculus Rift S, okuliare na virtuálnu realitu, čierne


443,22 €
s DPH

369.35 € bez DPH


Oculus Rift S, okuliare na virtuálnu realitu, čierneOculus Rift S, moderné okuliare, ktoré si nasadíte a ihneď sa prenesiete do sveta virtuálnej reality, kde hlavým hrdinom príbehu budete vy sami. Nechajte sa vtrhnúť do deja...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 301-00178-01
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Oculus Rift S, okuliare na virtuálnu realitu, čierne
Oculus Rift S, moderné okuliare, ktoré si nasadíte a ihneď sa prenesiete do sveta virtuálnej reality, kde hlavým hrdinom príbehu budete vy sami. Nechajte sa vtrhnúť do deja hry a vychutnávajte si neopakovateľný zážitok.

Špičkový výkon
Oculus Rift S je najpokročilejší herný headset, ktorý využíva výkon počítača. Okuliare sa starajú o čo najvernejšie zobrazenie. Disponujú dvoma samostatnými displejmi, s rozlíšením 2560 x 1440 obrazových bodov na oko. Vďaka tomu je zaručená úplná vierohodnosť v obraze. Široké zorné pole 115° spolu s vysokou obnovovacou frekvenciou až 80 Hz prispieva k maximálnemu zážitku.

Dokonalý zážitok
Systém Oculus Insight prevádza vaše pohyby do prostredia hry bez ohľadu na to, akým smerom ste otočený a zabezpečuje priestorové sledovanie. Nepoužíva žiadne externé snímače. O audio sa postarajú zabudované reproduktory alebo vlastné slúchadlá. S prepracovaným ovládačom Oculus Touch bude ovládanie hier v priestore zábavnejšie. Šošovky novej generácie a ostrejší obraz prinášajú jasné a živé farby. Čelenka je navrhnutá tak, aby zvládla akékoľvek tempo a rýchlu reakciu. Otočením kolieska na čelenke si nastavíte ideálnu pozíciu.

Vlastnosti:
frekvencia až 80 Hz
široké zorné pole 115°
kompatibilná s PC
Technické parametre
Typ zariadenia: Systém virtuálnej reality
Displej: LCD
Frekvencia: 80 Hz
Rozlíšenie: 2560 x 1440 px
Zorné pole: 115°

Kompatibilita: PC
Konektory: DisplayPort, miniDisplayPort, USB 3.0, 3,5 mm konektor pre slúchadlá

Systémové požadavky:
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti alebo AMD Radeon RX 470 a vyššie
Intel Core i3-6100 alebo AMD Ryzen 3 1200, FX4350 a vyššie
8 GB RAM a viac
Windows 10

Obsah balenia:
VR okuliare
2 x ovládač Touch
2 x AA baterka
Kábel pre headset (5m)
Adaptér z DisplayPort na miniDisplayPort
OCULUS
301-00178-01
815820020387

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ
VR Headsety