ANT+ snímač rýchlosti 2 (bicykel)


41,58 €
s DPH

34.65 € bez DPH


Nová generácia osvedčeného bezmagnetového riešenia (bezdrôtových) snímačov pre cyklistiku. Toto balenie obsahuje snímač rýchlosti, ktorý je možné používať samostatne. Okrem ANT+ rozhr...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759222536
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Nová generácia osvedčeného bezmagnetového riešenia (bezdrôtových) snímačov pre cyklistiku. Toto balenie obsahuje snímač rýchlosti, ktorý je možné používať samostatne. Okrem ANT+ rozhrania pridáva Garmin do druhej generácie snímačov aj Bluetooth rozhranie pre voľné použitie snímačov aj s aplikáciami a zariadeniami tretích strán. Pre použitie teda nemusíte vlastniť žiadne iné Garmin zariadenie, čo otvára dvere pre použitie snímačov napríklad s aplikáciami pre in-door (stacionárny) trénining ako ZWIFT, Strava, Endomondo a pod.



Snímač rýchlosti je možné využit aj celkom nezávisle od pripojeného Garmin alebo iného kompatibilného zariadenia. V tom prípade snímač počas jazdy na bicykli zaznamenáva prejdenú vzdialenosť a rýchlosť do internej pamäte. Tieto zaznamenané údaje sa následne synchronizujú s vašim účtom na Connect Garmin pri opätovnom pripojení k spárovanému zariadeniu (smartfón).

Snímač rýchlosti, ktorá je meraná na zadnom kolese (náboj). Ideálny pre použitie, keď nie je možnosť využiť GPS na vašom zariadení - napr. pri stacionárnom tréningu alebo v krytých priestoroch (hala). Snímač meria a zaznamenáva: rýchlosť, tempo a vzdialenosť.

Balenie snímača obsahuje kompletnú montážnu sadu pre okamžité použitie, podrobnosti k montáži sú dostupné na odkaze > > > >

Nová generácia snímačov nepoužíva magnetické snímače, ale integrovaný (gyroskopický) akcelerometer, ktorý spoľahlivo zaznamená každé otočenie kľukou.

_neurčený
753759222536