HRM-Dual™ pulzomer


67,91 €
s DPH

56.59 € bez DPH


Nová generácia najpredávanejšieho pulzomera > > > HRM-Premium prináša viacero vylepšení...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759223137
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Nová generácia najpredávanejšieho pulzomera > > > HRM-Premium prináša viacero vylepšení a rozšírenú použiteľnosť.. Vyhotovenie hrudného pásu (expanzná časť) poskytuje vysoký komfort pri nosení vďaka elastickému popruhu, ktorý je nastaviteľný pre obvod od 63,5cm do 132cm. Použitý materiál je jemný na dotyk a pružný pre spoľahlivú aplikáciu.


Hlavné prednosti

Pulzomer - hrudný pás zabezpečí presné a spoľahlivé merania aktuálnej srdcovej frekvencie bez ohľadu či práve bežíte, bicyklujete, bežkujete alebo jednoducho stacionárne trénujete (fitness). S hrudným pásom budete mať vždy k dispozícií presné hodnoty srdcového tepu (bpm) + zóny tepu (medzi zónou 1 až 5) - podľa typu prístroja. Nastavením cieľovej zóny tepu *kompatibilný prístroj upozorní na prekročenie stanovených hodnôt rozsahu zóny (zvukový signál/vibračné upozornenie, Vďaka jednoduchej konštrukcií a odnímateľnému snímaču bude starostlivosť o pulzomer hračkou pre každého.
_neurčený
753759223137