HRM-Swim™ - pulzomer pre plávanie


100,50 €
s DPH

83.75 € bez DPH


Novinka v ponuke voliteľných pulzomerov Garmin HRM-Swim™ je vôbec prvý pulzomer od Garmin určený pre použitie (snímanie a záznam pulzu) počas plávania. Výrobca prepracoval dizajn tak, aby bol spo?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 753759142193
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.


Novinka v ponuke voliteľných pulzomerov Garmin HRM-Swim™ je vôbec prvý pulzomer od Garmin určený pre použitie (snímanie a záznam pulzu) počas plávania.

Výrobca prepracoval dizajn tak, aby bol spoľahlivo použiteľný aj počas plávania, čo je z bežným pulzomerom nemožné. Konštrukcia a použité materiály expanznej časti (hrudný pás) majú špeciálny protišmykový povrch, ktorý zabezpečuje maximálnu priľnavosť na kožu aj počas plávania.



Vďaka novému pulzomeru môžete zjednotiť meranie a záznam pulzu nielen pri behu a cyklistike ale aj pri plávaní (v krytom bazéne alebo otvorenej vode). Počas plávania "ukladá" namerané hodnoty pulzu do vstavanej pamäte (20-hodín záznamu), kde sú pripravené na okamžitú synchronizáciu s kompatibilnými hodinkami ihneď po vynorení sa alebo po skončení tréningu.
GARMIN
753759142193