Šifrovaný riadený USB disk Kingston 16 GB D300S AES 256 XTS


125,95 €
s DPH

104.96 € bez DPH


Kapacita (v GB):16; Verzia USB:3.0
Dostupnosť: nie je skladom Kód: IKD300SM/16GB


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

IronKey D300

Chráňte svoje mobilné údaje pomocou pokročilého zabezpečenia.

Všetky modely

USB flash disk IronKey™ D300 od spoločnosti Kingston poskytuje pokročilú úroveň zabezpečenia založenú na špecifických funkciách IronKey na ochranu citlivých informácií. Disk má certifikáciu FIPS 140-2 Level 3 a je vybavený 256-bitovým hardvérovým šifrovaním AES v režime XTS. Dôležitý pilier pre nastavenie bezpečnostných štandardov, firemných politík a osvedčených postupov na ochranu pred stratou údajov (DLP). Dôležitým prvkom v úsilí o zabezpečenie súladu s priemyselnými normami a globálnymi predpismi, ako sú napr. GDPR.
Pre väčšiu istotu používa flash disk digitálne podpísaný firmvér, vďaka čomu je odolný voči BadUSB, a vyžaduje komplexnú ochranu heslom* s minimálnymi vlastnosťami, aby sa zabránilo neoprávnenému prístupu.
Šifrovanie a dešifrovanie sa vykonáva na jednotke flash bez zanechania akýchkoľvek stôp v hostiteľskom systéme a jednotka flash sa uzamkne a preformátuje po 10 neplatných pokusoch na ochranu pred útokmi hrubou silou.
Odolný a bezpečný flash disk IronKey D300 má zinkové puzdro a epoxidové tesnenie na zabezpečenie fyzickej bezpečnosti, takže si môžete byť istí, že flash disk zvládne aj tie najnáročnejšie situácie.
Nastaviteľnosť, jednoduché používanie a vodotesnosť do 4 stôp podľa normy IEC60529 IXP8**. Technológia SuperSpeed (USB 3.0) znamená, že nemusíte robiť kompromisy v oblasti zabezpečenia.

Modely série (S)

Modely IronKey D300S / D300SM prinášajú okrem prémiovej ochrany dát dve ďalšie funkcie.
Jedinečné sériové číslo a čiarový kód vytlačený na flash disku
- Umožňuje správcom siete ľahko prečítať alebo naskenovať kód bez pripojenia flash disku a určiť jeho jedinečné sériové číslo.
- Úspora času pri používaní a vracaní flash diskov, ako aj pri fyzickej kontrole a správe IT majetku spoločnosti. Keď sa stratený flash disk nájde, sériové číslo sa dá použiť na rýchlu identifikáciu majiteľa.

Virtuálna klávesnica

- Umožňuje používateľom zadávať heslá pomocou myši namiesto fyzickej klávesnice; znižuje riziko zachytenia hesla počas zadávania.
- Ochrana pri používaní zašifrovaného flash disku v iných počítačoch, ktoré môžu zaznamenať každý stlačený kláves na fyzickej klávesnici vrátane zadania hesla.

Spravovaný model

Zariadenie IronKey D300M / D300SM je k dispozícii v riadenom modeli, ktorý vyžaduje systém IronKey EMS, pričom zariadenie D300SM podporuje funkciu SafeConsole*** spoločnosti DataLocker. Umožňuje centrálnu správu prístupu k flash diskom a používanie tisícov flash diskov.
Bez ohľadu na to, či ide o cloudové alebo lokálne riešenie, uplatňuje zásady špecifické pre používanie flash diskov, ako napríklad. silu hesla a limit počtu pokusov o zadanie hesla a umožňuje správcom na diaľku zablokovať stratené alebo odcudzené flash disky, zistiť zabudnuté heslá atď.

- Pokročilá úroveň zabezpečenia založená na uznávaných funkciách IronKey
- K dispozícii v riadenom modeli, ktorý vyžaduje IronKey EMS od spoločnosti DataLocker***
- Odolný a bezpečný kryt, ktorý spĺňa štandardy IronKey
- Rýchly prenos dát, ktorý využíva najnovšiu technológiu NAND Flash a ovládanie
- Možnosti prispôsobenia
- Jednoduché používanie

* Požiadavky na heslo nastavuje správca pri nastavovaní používania systému IronKey EMS pre spravované flash disky IronKey D300.
** Výrobok musí byť pred použitím čistý a suchý.
*** IronKey EMS od spoločnosti DataLocker je potrebné zakúpiť samostatne..

KINGSTON
IKD300SM/16GB

Tabuľka dát

Verzia USB
3.0