Alma iHD Plustelka


64,80 €
s DPH

54 € bez DPH


Alma iHD je terestrialny prijímač pre vysielanie DVB-T a DVB-T2 . Vyniká funkciou HbbTV, jednoduchou obsluhou a cez USB rozhranie je možné nahrávať TV vysielanie aj prehrávať rôzne multimediálne formáty z externého zariadenia (...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: ALMA IHD
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Alma iHD je terestrialny prijímač pre vysielanie DVB-T a DVB-T2 . Vyniká funkciou HbbTV, jednoduchou obsluhou a cez USB rozhranie je možné nahrávať TV vysielanie aj prehrávať rôzne multimediálne formáty z externého zariadenia (obrázky, hudba, video). Okrem príjmu voľne vysielaných DVB-T a T2 kanálov podporuje prijímač tiež dekryptovanie kódovaných kanálov systémom Irdeto. Výhodou je tiež podpora nového kodeku HEVC H.265. K dispozícii je tiež plná podpora hybridnej televízie HbbTV verzie 1.5.
ALMA
ALMA IHD

Tabuľka dát

Záruka
24