dbramante1928 MODE - Taška Rome pre MacBook Pro 13'' (2020)/Air 13" (2020), nightfall blue


65,60 €
s DPH

54.67 € bez DPH


MODE Roma taška v materiále saffiano, od dbramante1928, s jednoduchými, modernými líniami a klasickým dizajnom, obsahuje dve pohodlné kožené rukoväte, dve vonkajšie vrecká a zapínanie na zips. Interiér je polstrovaný, aby...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: RO13NFBL5393
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

MODE Roma taška v materiále saffiano, od dbramante1928, s jednoduchými, modernými líniami a klasickým dizajnom, obsahuje dve pohodlné kožené rukoväte, dve vonkajšie vrecká a zapínanie na zips. Interiér je polstrovaný, aby chránil až 15 ”počítač PC alebo MacBook.
Spoločnosť dbramante1928 vyrába výrobky z celozrnnej kože, navrhnuté v Dánsku a vyrobené z najkvalitnejšej kože Indian, rešpektujúc jej základné hodnoty pevnosť, odolnosť, funkčnosť a štýl. Výrobky sú vyrábané zručnými remeselníkmi a sú vyrobené ručne z najlepších materiálov.

Celokožená taška saffiano.

Perfektné pre MacBook do 14 palcov.

Pevné a odolné puzdro z pravej kože s vysoko kvalitným zipsom poskytujúcim ľahký prístup pre váš počítač PC alebo MacBook.

Mäkký interiér chráni váš PC alebo MacBook a má jednu hlavnú priehradku so zapínaním na zips.

Dve vonkajšie vrecká, z ktorých jedna je na zips.
DBRAMANTE1928
RO13NFBL5393
5711428053930

Tabuľka dát

Typ
Taška / brašňa
Farba
Modrá
Kategória
Tašky, batohy, kufre
Určenie
Pre Apple
Uhlopriečka
13"