dbramante1928 taška Stelvio 14" Slim - Black


64,80 €
s DPH

54 € bez DPH


Kožená taška Stelvio značky dbramante1928 je mimoriadne praktickým obchodným doplnkom s modernými líniami a klasickým dizajnom. Disponuje najlepším strieborným hardvérom, dvomi pohodlnými koženými rukoväťami a dvomi von...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: BG13BLBL3300
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Kožená taška Stelvio značky dbramante1928 je mimoriadne praktickým obchodným doplnkom s modernými líniami a klasickým dizajnom. Disponuje najlepším strieborným hardvérom, dvomi pohodlnými koženými rukoväťami a dvomi vonkajšími vreckami na zipsy. Polstrovaná vnútorná časť tašky s niekoľkými priehradkami je vhodná pre tenké notebooky do veľkosti 14''. dbramante1928 vyrábané produkty z pravej kože základnej špičkovej kvality, rešpektujúc hodnoty pevnosti, trvácnosti, funkčnosti a štýlu. Produkty sú navrhnuté v Dánsku a ručne vyrábané kvalifikovanými remeselníkmi, používajúc tie najlepšie materiály a najkvalitnejšiu indickú kožu.

 

Vlastnosti:

Rozmery: V 31 x Š 41 x V 8 cm

Vnútorné rozmery: V 26 x Š 38 x V 3 cm

Vhodný pre tenký notebook do 14''

Silná, odolná kožená taška s vysokokvalitným zipsom

Dve pohodlné kožené rukoväte

Polstrovaná vnútorná časť

Dve vonkajšie vrecká so zipsom


DBRAMANTE1928
BG13BLBL3300
5711428033000

Tabuľka dát

Typ
Taška / brašňa
Farba
Čierna
Kategória
Tašky, batohy, kufre
Určenie
Pre notebooky
Uhlopriečka
13"