dbramante1928 Kožená taška Amalienborg do 14" - Black


103,20 €
s DPH

86 € bez DPH


Taška Amalienborg od dbramante1928 so svojím jednoduchým klasickým dizajnom disponuje koženou rukoväťou, strieborným kovaním a vonkajším vreckom na zips. Vnútro tašky je vybavené niekoľkými priehradkami, kde sa zmestí n...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: BG14GTBL0925
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Taška Amalienborg od dbramante1928 so svojím jednoduchým klasickým dizajnom disponuje koženou rukoväťou, strieborným kovaním a vonkajším vreckom na zips. Vnútro tašky je vybavené niekoľkými priehradkami, kde sa zmestí notebook do veľkosti až 14” alebo MacBook. Dbramante1928 vyrába produkty z pravej kože špičkovej kvality, rešpektujúc základné hodnoty pevnosti, trvácnosti, funkčnosti a štýlu. Sú navrhnuté v Dánsku a ručne vyrábané kvalifikovanými remeselníkmi, používajúc tie najlepšie materiály a najkvalitnejšiu indickú kožu. Rozmer priehradky na počítač: V 27 x Š 38 x H 2,5 CM .
Vhodná pre notebooky alebo MacBook-y až do 14'' . Silné, odolné kožené puzdro s vysokokvalitným zipsom poskytuje ľahký prístup k Vášmu notebook-u alebo MacBook-u až do 14”. Polstrovaná rukoväť s voliteľným odnímateľným a nastaviteľným koženým remienkom. Vnútro má dve hlavné priehradky, jednu pre notebook alebo MacBook a druhú priehradku pre dokumenty. Jedno vonkajšie vrecko so zipsom. Viac úložných priestorov s ľahkým prístupom pre Váš telefón, perá, vizitky a poznámky.

- Uložte si notebook bezpečne do tejto skutočne kompaktnej tašky, ktorá je vhodná pre notebooky do veľkosti 14"
- Hrubá, kvalitná pravá kožená taška s ľahkým prístupom k zadnému vrecku na uroloženie dokumentov či iného príslušenstva.
- Vnutorný priestor má viaceré možnosti na uloženie pre váš telefón, písacie potreby, vizitky a poznámkové bloky.
- Extra polstrovanie pre notebook
- Polstrovaná rukoväť pre pohodlné nosenie v ruke, ale aj možnosť pripnúť odnímateľný polstrovaný ramenný popruh
DBRAMANTE1928
BG14GTBL0925
5711428009258

Tabuľka dát

Typ
Taška / brašňa
Farba
Čierna
Kategória
Tašky, batohy, kufre
Určenie
Pre notebooky
Uhlopriečka
14"