dbramante1928 Leather business bag Kronborg to 14" - Black


127,20 €
s DPH

106 € bez DPH


- Kožená taška Kronborg od firmy dbramante1928 s elegantnými modernými líniami a klasickým tenkým dizajnom má dve zaoblené kožené rukoväte, odnímateľný ramenný popruh a dvojité zipsové uzávery. - Priestranný int...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: BG14GTBL0933
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

- Kožená taška Kronborg od firmy dbramante1928 s elegantnými modernými líniami a klasickým tenkým dizajnom má dve zaoblené kožené rukoväte, odnímateľný ramenný popruh a dvojité zipsové uzávery.
- Priestranný interiér, rozdelený do dvoch oddelených sekcií na zips, obsahuje niekoľko úložných priestorov vrátane polstrovaného priestoru na ochranu počítača alebo počítača Macbook.
- Na prednej a zadnej strane sú 2 ďalšie úložné priestory na zips.
- Ddbramante1928 vyrába kožené výrobky z pravej kože a rešpektuje základné hodnoty pevnosti, trvanlivosti, funkčnosti a štýlu.
- Navrhnuté v Dánsku, sú ručne vyrábané kvalifikovanými remeselníkmi, ktorí používajú najlepšie materiály a pravú indickú kožu.
- Perfektné pre PC alebo MacBook až do 14 ".
- Pevná, trvanlivá, ručne vyrobená kožená taška z pravej kože dodávaná s odnímateľným a nastaviteľným ramenným popruhom.
- Dve vonkajšie vrecká na zips s podšitým interiérom.
- Dve oddelené vnútorné časti so zapínaním na zips poskytujú niekoľko možností ukladania vrátane polstrovaného priestoru na ochranu Vášho počítača alebo počítača MacBook.
DBRAMANTE1928
BG14GTBL0933
5711428009333

Tabuľka dát

Typ
Taška / brašňa
Farba
Čierna
Kategória
Tašky, batohy, kufre
Určenie
Pre notebooky
Uhlopriečka
14"