PORT DESIGNS MANHATTAN Toploading BF taška na 10/13,3'' notebook a 10,1" tablet, čierna


33,59 €
s DPH

27.99 € bez DPH


PORT Designs - francúzsky výrobca, ktorý si kladie za cieľ priniesť inovácie a vytvárať dizajn pre prestižných zákazníkov.PORT Designs je jedným z popredných špecialistov na bezpečnú prepravu notebookov a tabletov, navy...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 170223
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
PORT Designs - francúzsky výrobca, ktorý si kladie za cieľ priniesť inovácie a vytvárať dizajn pre prestižných zákazníkov.
PORT Designs je jedným z popredných špecialistov na bezpečnú prepravu notebookov a tabletov, navyše s vlastným dizajnérskym štúdiom v Paríži.
V portfóliu PORT Designs nájdete štýlové obaly a púzdra pre všetky typy tabletov, tašky na notebooky, vrátane elegantných tašiek pre ženy a športových batohov s priečinkami, ktoré bezpečne chránia prenosný počítač pri cestách.

Taška MANHATTAN Toploading BF určená na prepravu a ochranu vášho 10 / 13,3 '' notebooku, má vystuženú EEP ochranu (Eva Extra Protection), ktorá poskytuje maximálne bezpečie. Jej kompaktné rozmery a veľká kapacita Vám umožní pohodlnú prepravu vašich vecí. Vaše dokumenty nájdu svoje miesto v priečinku, ktorý je tomu špeciálne venovaný. Vaše multimediálne príslušenstvo ľahko uložíte v priestrannej prednom vrecku. Predné a zadné vrecká umožňujú rýchly prístup k letenkám, identifikačným dokladom atď. Vysoká odolnosť a odnímateľný ramenný popruh spojený s ergonomickým ramenným popruhom vám ponúka možnosť nosiť tašku na ramene pohodlnejšie. Kovové pracky umožňujú prenášať aj väčšie záťaže (vydrží až 70 kg). Zadný popruh slúži k pripútaniu ku kfru či vozíua. Magnetické rukoväte poskytujú väčší komfort. Proste perfektná taška na krátke aj dlhé cesty.

Vlastnosti:
EVA Half Frame ochrana pre notebook
Penové vrecko na tablet 10,1 ''
Vrecko na dokumenty
Predné vrecko s organizérom
Magnetické rukoväte
Zadné vrecko na zips + integrovaný popruh na vozík
Kovové pracky, ktoré vydržia záťaž až 70 kg
Vrecko na napájací adaptér
Gumové nožičky

Špecifikácia:
KOMPATIBILITA: 10 '' - 13,3 ''
VONKAJŠIE ROZMERY (mm): 380 x 295 x 110
VNÚTORNÉ ROZMERY (mm): 340 x 255 x 50
HMOTNOSŤ: 875g
FARBA: Čierna
MATERIÁL: 1680D Nylon / Dot Nylon
PORT DESIGNS
170223
3567041702234