Dámska taška na notebook Leitz Complete, 13.3", strieborná


89,89 €
s DPH

74.91 € bez DPH


Farba:Strieborná; Typ:Taška
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 60180084


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Kvalitná, ľahká a priestranná taška s jedným hlavným a jedným menším predným vreckom. Výrazný a elegantný dizajn dopĺňajú kvalitné zipsy a štýlové matné kovové pracky. Taška ponúka priestor pre všetky vaše mobilné zariadenia, 13,3" notebook a dokumenty do veľkosti A4. Pohodlné nosenie zabezpečujú polstrované remienky z pravej kože. Tašku možno tiež pripevniť na rukoväť kufra na kolieskach. Vlastnosti Ľahký, pevný polyester na pohodlné každodenné používanie Predné vrecko umožňuje rýchly prístup k telefónu, pasu, písacím potrebám a pomôckam 19 vreciek vrátane predného vrecka na miniatúrny tablet alebo čítačku kníh Chytré detaily, ako je integrovaná utierka na obrazovku alebo krúžok na kľúče a vrecko na nabíjací zdroj a iné káble Odnímateľný a nastaviteľný ramenný popruh Praktické priehľadné sieťované vrecká na káble a drobné príslušenstvo Polstrované vrecko na tablet a notebook s mäkkým rúnom na ochranu obrazovky a povrchu zariadenia Špeciálne vrecko na telefón, ktoré umožňuje pripojenie slúchadiel a lepšie rozpoznanie v preplnených priestoroch.
LEITZ
60180084
4002432116805

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ
Taška
Farba
Strieborná