DELL Professional Briefcase 14


51,42 €
s DPH

42.85 € bez DPH


Uhlopriečky:13" - 14"; Farba:čierna
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PF-BC-BK-4-17
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Klasická taška s otváraním zhora pre podnikateľov Taška Dell Professional s otváraním zhora je spoľahlivá a ľahká taška určená pre profesionálov, ktorí chcú pohodlne a bezpečne prenášať svoj prenosný počítač, tablet a príslušenstvo. Dokumenty a príslušenstvo môžete mať prehľadne v taške usporiadané vo viacerých odkladacích priehradkách a váš prenosný počítač a tablet bezpečne ochránia priehradky vyhradené pre elektronické zariadenia. Čalúnené a vypchaté priehradky dokonale chránia vaše zariadenia S touto taškou sa môžete spoľahnúť na to, že váš prenosný počítač Dell je dokonale chránený, pretože ho môžete vložiť do vyhradenej vypchatej priehradky, ktorú je možné nastaviť tak, aby k prenosnému počítaču tesne priliehala. Vlnou vypchatá priehradka určená pre tablety poskytuje dokonalú ochranu pre váš tablet Dell Venue a chráni jeho obrazovku pred poškriabaním. Dostatok miesta na uloženie príslušenstva Vďaka prednej priehradke s viacerými vnútornými vreckami na telefóny, nabíjačky, kľúče, perá a ďalšie drobnosti budete mať v tejto taške vždy všetko potrebné prehľadne usporiadané a poruke. Taška má oddelené priehradky na prehľadné uloženie dokumentov a spisov. Pohodlné nabíjanie priamo v taške V taške sa nachádza priehradka na prenosnú nabíjačku batérií (predávaná samostatne) s otvorom pre kábel, ktorá umožňuje nabíjať prenosný počítač bez toho, aby ste ho museli vybrať z tašky. Odolný nylonový materiál Taška Dell Professional s otváraním zhora má vypchaté rukoväte a vypchatý popruh na rameno na pohodlné nosenie. Ďalší špeciálny popruh umožňuje pripraviť tašku ku kolieskového kufru. Povrch tašky je vyrobený z odolného a vodovzdorného nylonového materiálu, ktorý spoľahlivo vydrží každodenné náročné zaobchádzanie. 460-BCBF Kompatibilita Tento produkt je kompatibilný s nasledujúcimi systémami: Latitude 34xx Latitude E54xx Latitude E64xx Latitude E72xx Latitude E74xx
DELL
PF-BC-BK-4-17
5397063930340

Tabuľka dát

Záruka
36 Měsíc(ů)
Uhlopriečka
14"